Любопитно

Носи ли ви късмет номерът на вашия автомобил – отговарят нумеролозите

номерът на вашия автомобил

Номерът на автомобилът ни е от голямо значение в нумерологията, твърдят експертите. Късметлийски за вас ли е той?

Определянето на това не е трудно. Необходимо е само да съберете всички цифри на регистрационния номер, а после да редуцирате до едноцифрено число. Например 0618: 6 + 1 + 8 = 15; 1 + 5 = 6.

Специалистите в областта на езотериката считат, че енергията на човек може да се предава на обектите около него, така че не забравяйте, че към вашето превозно средство трябва да се отнасяте с нужното внимание.

Значението на числата на автомобилния номер

Ако сте получили числото 1

Колата ви е под егидата на Слънцето. Неговата енергия дава късмет на хората, които заемат длъжности в правителствени и охранителни агенции. Същот така подобрява качествата на притежателя, дава му сила, енергия и помага да остане на ръководни позиции. Единицата насърчава собственика да води честен живот, да не започва съмнителни дейности и да не си позволява да върши зло.

Ако сте получили числото 2

Покровителят на вашето превозно средство е Луната. Двойката е отговорна за лекотата на общуване, приятелската атмосфера и взаимното разбиране. Автомобилите с този номер са идеални за семейства. Късмет очаква тези, които се занимават с транспортиране на плодове, сокове и други напитки с такава кола. Тя подобрява позитивната нагласа и е трудно човек да остане в лошо настроение в нея. Собственикът на колата трябва да има предвид също и че двойката увеличава гъвкавостта и чувствителността.

Ако сте получили числото 3

Тази цифра е под ръководството на Юпитер. Тежката му енергия носи късмет на хора със силна воля и характер. Тройката отговаря за планирането, преговорите, правенето на бизнес и намирането на допълнителни източници на финансиране. Често пъти допринася за развиване на качества като гордост и суета. Собственикът на автомобила трябва да вземе предвид този факт и да устои на изкушението да гледа на хората „от високо“, омаловажавайки тяхното достойнство.

Ако сте получили числото 4

Покровителят на Четворката е планетата в сянка Раху. Кола с такова число ще ви донесе късмет в областта на преместването и транспорта. Четворката прави собственика на колата по-дисциплиниран. Кола с такъв номер е подходяща и за масови пътувания. Склонността на Четворката да интригува, обаче, донякъде намалява късмета. Собственикът на колата трябва да помни, че не бива да се поддава на изкушения, които ще навредят на други хора. Наказанието може да дойде от неочаквано място и най -вероятно ще има кармично възмездие.

 Ако сте получили числото 5

Петицата вещае късмет в преговорите, командировките и бизнеса като цяло. Кола с такъв номер е предназначена за печалба и е идеална за таксиметрови шофьори, превозвачи на товари и хора, пътуващи на дълги разстояния. Петицата осигурява на собственика на автомобила енергия, която насърчава лесна комуникация, така че ще бъде лесно за вас да преговаряте дори с най -неспокойните хора. Планетата, която покровителства търговията, не толерира измамата, така че не се опитвайте да мамите Съдбата.

Ако сте получили числото 6

Венера и Шестицата са символи на любов, преданост и привързаност. Такава кола е подходяща за отдаване под наем на младоженци или семейни двойки за временни пътувания. Шестицата носи положителен заряд, който освобождава хората и им дава добра енергия. В кола с такъв номер оплакванията и недоволството бързо преминават. Ако трябва да сключите примирие със сродната си душа, качете се в тази кола и заминете на втори меден месец.

Ако сте получили числото 7

Кету – планетата, покровителствуваща този номер – дарява собственика на такъв регистрационен номер със способността да оказва помощ. Седмицата в този смисъл означава връщане, тоест колата ви ще ви донесе късмет. Отрицателното влияние на числото 7 се изразява, обаче, в желанието за клюкарстване, така че бъдете нащрек.

Ако сте получили числото 8

Осмицата и Сатурн правят една доста тежка комбинация. Успех в тази кола очаква трудолюбивите. Числото 8 дава сила, жизненост, самочувствие, решителност и постоянство. Собственикът на такава кола обаче трябва да помни, че само сиренето в капана за мишки е безплатно. Научете се да отказвате хора, които очевидно ви използват.

Ако сте получили числото 9

Марс, подкрепен от влиянието на Девятката, носи на собственика на автомобила късмет в областта на правните услуги и финансирането. Също така, насърчава спазването на реда, дисциплината, подобрява способността да се следи парите и изключва разточителството. Има обаче и недостатъци: колата може да бъде своенравна и да изисква усилия в поддръжката, както и да повиши раздразнителността и емоционалността на собственика.

2129

Similar Posts