Лайфстайл

Новият клип на групата EXO покорява космоса и сърцата на феновете

Новият клип на групата EXO

На 7 юни излезе дългоочакваният нов клип и едноименен албум DON’T FIGHT THE FEELING  на Кей поп сензацията EXO. Албумът съдържа 5 песни: Don’t fight the feeling, Paradise, No matter, Runaway и  Just as usual.

До момента клипът е събрал над 53 милиона гледания в ютуб. Действието се развива в космически кораб, а посланието на песента е да вярваш в мечтите си.
По информация на Bandwagon, освен самия албум, групата е създала специално за феновете си и онлайн игра EXO SHIP SAGA.

 

Това е първият албум на групата от 2019 година насам след албума им Obsession . В новия албум  вземат участие Baekhyun, Kai, Sehun, Chanyeol ,завърналите се от задължителна военна служба Xiumin и  D.O. и приятната изненада за всички фенове Lay! Последното му участие с групата беше през 2018 в Tempo. Той е единственият от китайските членове на EXO, който има участия с групата след напускането на останалите китайски участници Kris, Luhan и Tao.

Lay има много успешна соло кариера, като създава собствена музика и участва в шоу програми като“ Street dance of China 3″. Съвсем скоро ще започне 4тия сезон на състезанието по хип хоп танци и Lay ще бъде един от капитаните на отбори, заедно с други звезди като Henry Lau и Han Geng от групата  „Super Junior “ и победителят от 3тия сезон на шоуто,безспорно талантливият Wang Yibo от групата“ Uniq“, известен и с участието си в сериалите „The Untamed“ и „Legend of Fei“ .

Въпреки  радостта на феновете от специалното участие на Lay в новия албум на EXO, им се наложи да се разделят временно с друг член на групата.
Baekhyun в момента отбива военната си служба, като влезе в казармата навръх 29тия си рожден ден на 6ти май 2021. Преди това той издаде и соло албум Bambi.
“ Смятам, че чрез/ албума/“ Bambi „аз се превръщам от момче в мъж. “ споделя той на пресконференция пред The Korea Herald.
Всички фенове го чакат и му желаят да се върне жив и здрав след военната си служба!

Източници:

bandwagon.asia

mobile.twitter.com

68

Similar Posts