Езотерика

Новолуние: 3 силни ритуала

Новолуние ритуали

Новолуние е началото на нов месец, белязано от появата на полумесеца на зараждащата се Луна и празнувано като празник от някои народи.

Езотериците също вярват, че на новолуние е нежелателно да пътувате, да вдигате сватби, да започвате нов бизнес.

Най-добре е да прекарате новолунието в уединение, спокойствие и мисли за Висшето.

Силни ритуали, които могат да се правят на новолуние

Новолуние ритуали - правила

Новолуние – правила за извършване на ритуали

Най-добре е да правите ритуали след медитация за почистване на миналото и общо почистване на къщата. След това трябва да напишете на хартия всичките си мечти. Основното е да не бързате и да го правите искрено. Изберете си един от ритуалите по-долу, а можете да ги направите и всичките – още по-добре!

Новолуние ритуали - ритуал за пари

Ритуал при новолуние с монети за пари

Ритуалът за израснали пари е прост и в същото време много ефективен. Основното условие е първите часове на новолунието. Ритуалът се провежда в стая, където не трябва да има никой. Подредете банкнотите върху шкафа, така че лунната светлина да пада върху тях. Когато разпределяте парите, представете си, че засаждате нещо магическо и много необходимо. Нека парите лежат и се хранят с лунна светлина.

Новолуние ритуали - ритуал за късмет

Ритуал при новолуние за късмет

Ще ви трябва червен конец или панделка. Тя трябва да бъде независимо завързана около лявата ви китка и завързана със 7 възела. Не бива да я махате от ръката си, докато не се скъса сама. Когато това се случи, най-добре я заровете до дърво, като си представяте, че засаждате щастието и късмета си.

Новолуние ритуали - ритуал за повишаване на привлекателността

Ритуал при новолуние с разресване за повишаване на привлекателността

Този ритуал ви позволява да увеличите вашия чар. Трябва да налеете вода в стъклен съд и да го поставите на открито място, откъдето можете ясно да виждате небето.

Нека стои цялата нощ, а на другата сутрин застанете пред огледалото, като вземете дървен гребен. Потопете гребена във водата и срешете косата си. Умийте лицето и шията си със същата вода. Кажете си на ум или на глас: „Моята привлекателност нараства заедно с Луната“. Можете да полеете с остатъка от водата любимото си цвете.

176

Similar Posts