Хороскоп

Любовен хороскоп ОВЕН февруари 2023

Любовен хороскоп ОВЕН февруари 2023

Любовен хороскоп ТЕЛЕЦ февруари 2023

Любовен хороскоп БЛИЗНАЦИ февруари 2023

Любовен хороскоп РАК февруари 2023

Любовен хороскоп ЛЪВ февруари 2023

Любовен хороскоп ДЕВА февруари 2023

Любовен хороскоп ВЕЗНИ февруари 2023

Любовен хороскоп СКОРПИОН февруари 2023

Любовен хороскоп СТРЕЛЕЦ февруари 2023

Любовен хороскоп КОЗИРОГ февруари 2023

Любовен хороскоп ВОДОЛЕЙ февруари 2023

Любовен хороскоп РИБИ февруари 2023

Февруари 2023 година ще бъде най-благоприятният период за онези Овни, които се чувстват самотни, но вече са доста узрели за започване на сериозна връзка. Последният зимен месец им е подготвил най-хубавия подарък – среща с половинката, която може да се случи навсякъде.

 

Началото на месеца в любовните отношения ще бъде спокойно. Това важи особено за тези представители на знака, които вече са обвързани. Те ще могат да се насладят на сигурното си убежище, тъй като определено няма да има негативни изблици между тях и половинката. Звездите съветват да се възползвате от такъв период, за да подобрите още повече отношенията си и да опознаете по-добре партньора си.

 

Можете специално да организирате романтична вечер или да прекарате целия уикенд насаме, изпращайки децата при бабите си. Това ще ви позволи да откриете нови качества в любимия човек и ще ви даде възможност да хвърлите нов поглед на връзката ви.

 

Самотните Овни ще получат шанс най-накрая да променят статуса си. По пътя им ще се появи човек, който ще развълнува съзнанието и ще проникне в директно в сърцето им. Но не се втурвайте веднага във връзка. Трябва да изчакате малко и да опознаете малко човека, за да не се разочаровате по-късно.

В края на февруари 2023 някои Овни ще успеят да си върнат старата любов.

 

Жена Овен ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП февруари 2023

Жената Овен в самото начало на месеца ще започне да изпитва страхове от загубата на любимия. На тази основа може да станете прекалено мнителни и прекалено ревниви. Ще искате да контролирате всяка стъпка на партньора си, създавайки непоносими условия около него.

Но с това поведение жената Овен сама ще провокира ситуация, от която любим човек иска да се освободи. Затова звездите ви съветват да спрете да го притискате, в противен случай шансовете да останете сами ще се увеличат значително.

 

Самотните представителки на знака ще получат уникален шанс да срещнат много интересен мъж. При това срещата ще се случи напълно неочаквано и спонтанно за вас. Изобщо няма да сте готови за това, но точно това е красотата на Любовта.

 

Ако не предприемете драстични стъпки и още повече не изисквате нищо от партньора си в началото, тогава такава връзка може да се превърне в нещо сериозно и трайно. В този случай трябва да слушате интуицията си, която правилно ще ви каже как да действате в дадена ситуация.

 

Мъж ОВЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП февруари 2023

Много романтика и малко безразсъдни постъпки очакват мъжете в любовта през февруари 2023 . Самите те няма да очакват толкова много внимание от противоположния пол, който ще ги заобикаля от всички страни. Много от вас най-после ще ви отвърнат със същото и това ще е първата стъпка към една по-сериозна връзка, която може да стигне до сватба по Коледа.

 

Звездите обаче предупреждават, че само онези мъже Овен, които сами ще поемат инициативата, ще могат да постигнат подобни промени. А тези, които приемат изчаквателна позиция, рискуват да запазят статута си на самотник.

 

Женените мъже Овен ще прекратят конфликтите със сродните си души. Те просто ще почувстват спешна нужда от мир. Това ще доведе до факта, че ще гледат спокойно на всичко, което се случва и ще се научат да реагират мирно на емоционалните изблици на любимата. Така че през този период в семейството всичко ще бъде хармонично. И в края на месеца някои представители на знака ще имат възможност да запалят страстна искра в половинката си, което ще позволи на двойката да се потопи във водовъртежа на втори меден месец.

4615

Вижте още:

Similar Posts