Астрология

Нарастваща луна 22 януари – 5 февруари 2023: Какво ни очаква по това време, астрологични съвети за всеки ден

Новолуние 21 януари 2023

По време на нарастваща Луна активни ще бъдат следните зодии: Водолей, Риби, Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв.

Именно в тези знаци ще се движи Луната в следващите две седмици след новолунието. Дните са благоприятни за научна дейност, изследвания и говорене пред широката публика. Различни иновации, трансформации, авантюристични проекти могат да вървят добре.

 

Първото новолуние за 2023 г. показва онези области от живота, в които ще се развият основните сюжети и сценарии през годината, като всяка от тях има свои собствени, но общи за всички – нови перспективи, планове, стратегии, важни решения в полза на бъдеще.

 

22 януари, нарастваща Луна във Водолей, 2-ри лунен ден започва в 08:45

В допълнение към анализирането, преоценката и преосмислянето на събитията от предишния лунен месец, по това време си струва да правите планове за бъдещето, да определяте ориентири и цели и да намирате нови значения, за които си струва да се стремите да отидете там.

 

Не е желателно да се правят почистващи и маски за лице. Не е подходящият момент за подстригване. Добре е да боядисате косата си, да посетите маникюр и педикюр, да започнете масаж. Денят е подходящ за подхранващи маски, разкрасителни процедури за лице, шия и ръце.

 

23 януари, нарастваща Луна във Водолей до 19:36, 3-ти лунен ден започва в 09:14

 

Периодът на Луната без ход е от 12:19 до 19:36, след което Луната навлиза в знака Риби.

Бъдете внимателни към онези теми, въпроси, ситуации, които възникват в този ден, заемат мислите ви, определят вашето психологическо състояние. В този ден вълнението от минали събития отслабва, те могат лесно да се трансформират в напълно различни и полезни сценарии.

 

Благоприятно оцветяване на косата, косата запазва цвета си за дълго време. Добре е да се правят регенериращи, тонизиращи и стягащи масажи. Идеалното време е да се погрижите за ноктите си.

 

24 януари, нарастваща Луна в Риби, 4-ти лунен ден започва в 09:35

 

Има все по-малко препятствия по пътя, следващият цикъл на създаване и откриване на нови възможности започва за творческите личности. Важно е да не губите връзка с реалността, тъй като в този ден авантюризмът лесно стига до абсурд.

 

Не експериментирайте с нова козметика, кремове. Използвайте вече доказани, познати средства. Ако решите да направите боядисване на коса или да си направите маникюр маникюр, тогава имайте предвид, че по това време чувствителността на кожата се увеличава и може да се появи дразнене.

 

25 януари, растяща луна в Риби до 20:48, 5-ти лунен ден започва в 09:52

 

Периодът на Луната без ход е от 18:11 до 20:48, след което Луната навлиза в знака Овен.

Може да се случи нещо, което да преобърне обичайната ситуация или установените обстоятелства на 180 градуса. Обърнете внимание на знаци, странни инциденти – те ще бъдат катализаторите на промяната, въпреки че изобщо не е необходимо това да се случи моментално.

 

Внимавайте с лекарствата, екзотичните храни, алкохола, има висок риск от отравяне. Денят е подходящ за медитация, релаксиращи масажи – те ще помогнат за облекчаване на напрежението и вътрешните скоби, които нарушават потока на енергия и не позволяват на човек да заеме активна позиция.

 

26 януари, растяща Луна в Овен, 6-ти лунен ден започва в 10:06

Ден на действие и вземане на решения. Дори да срещнете проблеми и външна съпротива, като предприемете определени стъпки, можете да поправите всичко. През деня се разкриват психологически бариери, които пречат на изпълнението на определени задачи.

 

Добре е да провеждате процедури за подмладяване на тялото, да правите дихателни упражнения, да почиствате горните дихателни пътища, бронхите. Пийте повече вода, правете тонизиращи вани.

 

27 януари, нарастваща Луна в Овен, 7-ми лунен ден започва в 10:21

Периодът на Луната без ход е от 23:01ч.

Словото днес има особена сила, лесно се прилага на практика. Препоръчително е да преговаряте, да установявате нови връзки. Планетарните енергии даряват с голямо количество активна енергия и жизненост.

 

Ако искате да си направите маска за лице, тогава използвайте природни средства. Всички химикали в този ден могат да окажат неблагоприятно въздействие върху тялото ви. Благоприятно е укрепването и подобряването на тялото с помощта на хранителни добавки.

 

28 януари, растяща луна в Телец от 01:43, 8-ми лунен ден започва в 10:36

Периодът на Луната без ход до 01:43ч.

Благоприятно време за решаване на материални въпроси, търсене на помощ, получаване на заеми. Активен ден, възможно е да има непредвидени събития. Днес всички задачи, които не са решени преди, ще изискват специално внимание.

 

Денят е подходящ за посещение на фризьор: косата расте добре, състоянието им се подобрява, боядисаната коса ще запази цвета си за дълго време. Благоприятно време за масаж и почистване на лицето.

 

29 януари, растяща луна в Телец, 9-ти лунен ден започва в 10:54

Благоприятно време за решаване на материални въпроси, търсене на помощ, получаване на заеми. Активен ден, възможно е да има непредвидени събития. Днес всички задачи, които не са решени преди, ще изискват специално внимание.

 

Ден на пречистване и трансформация, освобождаване от вътрешни блокове. Ефективни методи на алтернативната медицина, използването на естествени материали при лечението на много заболявания.

 

30 януари, растяща луна в Телец до 10:35, 10-ти лунен ден започва в 11:15

Периодът на Луната без ход е от 07:51 до 10:35, след което преминава в знака Близнаци.

Всички започнати и замислени неща в този ден ще се развият правилно, без изненади. Можете да намерите нови партньори и заедно да намерите креативни подходи към изпълнението на стари проекти. Дребните финансови въпроси се решават успешно.

 

Денят е подходящ както за посещение при зъболекар, така и при ортопед, травматолог. Ако отдавна искате да си направите татуировка или да си пробиете ушите например, днес е най-добрият ден. Можете да започнете дългосрочно лечение, да диагностицирате заболявания.

 

31 януари, растяща Луна в Близнаци, 11-ти лунен ден започва в 11:43

Денят е подходящ за рекламни кампании, интервюта, конференции и подобни събития. Възможно е да се убедят партньори, инвеститори и спонсори.

Един от най-енергичните, успешни и силни дни на лунния месец. По това време можете да правите буйни, ефирни прически, къдрене. Добър ден за посещение при зъболекар, ортопед.

 

1 февруари, нарастващата Луна в Близнаци до 22:12, 12-ият лунен ден започва в 12:19

Периодът на Луната без ход е от 13:58 до 22:12, след което навлиза в знака Рак.

Денят е подходящ за рекламни кампании, интервюта, конференции и подобни събития. Възможно е да се убедят партньори, инвеститори и спонсори.

Значителен напредък може да се постигне при лечението на опорно-двигателния апарат. Мислите се подреждат, появява се самочувствие.

 

2 февруари, растяща Луна в Рак, 13-ти лунен ден започва в 13:06

Тих и спокоен ден. Възможно е разрешаване на спорове, изглаждане на конфликти и постигане на компромиси. Подходящ ден за финансови транзакции, но е препоръчително да дарите част от приходите за благотворителност. В този ден се вземат важни решения, но често не се съобщават.

 

Активират се чувствата на любов, състрадание, милосърдие. Можете да получите откровение, да установите връзка с подсъзнанието си. Благоприятен ден за връзки, идеален за романтични връзки.

 

3 февруари, растяща Луна в Рак, 14-ти лунен ден започва в 14:04

Започнете важен и сериозен бизнес и не се съмнявайте в успеха. Днес са възможни повишения, повишения на заплатите, награди и заслужено признание. Добър ден за укрепване на семейните връзки и изграждане на отношения с близките, особено с по-старото поколение.

 

Всяка медицинска процедура трябва да се подхожда с особено внимание. По това време е добре да си правите подхранващи маски за лице. Благоприятен ефект оказват фитотерапията, хомеопатията и лечебните бани.

 

4 февруари, растяща Луна в Рак до 10:48, 15-ият лунен ден започва в 15:10

Периодът на Луната без ход е от 08:18 до 10:48, след което навлиза в знака Лъв.

Първата половина на деня е доста трудна. Опасността му е, че хората често подценяват противника и надценяват себе си. Втората половина обаче дава възможност да реализирате всеки ваш план, но не по напълно стандартен начин. Можете да видите резултатите от положените усилия в първата част на лунния месец.

 

Необходимо е да овладеете емоциите, да укротите страстите си и да започнете да укрепвате самодисциплината. Добър ден за прическа, посетете маникюрист. По това време къдренето и боядисването на косата, маските за коса и лице са благоприятни.

 

5 февруари, растяща Луна в Лъв, 16-ти лунен ден започва в 16:19

Като цяло в енергийно отношение денят е подобен на предишния, препоръките са същите.

Пълнолуние в 20:28  в Лъв.

1886

Similar Posts