Езотерика Любопитно

Как да разпознаем енергиен вампир в интернет и как да се предпазим

енергиен вампир в интернет

Енергийните вампири са сред нас, но не само у дома, на работа и социалните мрежи. Последните дори са итинското огнище на токсични хора  – енергийните вампири живеят в коментарите, на страниците на форуми и сайтове.

Човешката енергия в Интернет е изложена на риск

Човешката енергия в Интернет може да бъде изложенвидаа на голям риск. Форумите и социалните медии могат да разрушат защитата ни.

Възможно ли е да се избяга от такова негативно влияние?

Важни съвети, които ще ви помогнат да се предпазите

„Аз съм най -умният“

В коментарите под статии и видеоклипове има хора, които се опитват да изглеждат по-умни от всички останали. Те знаят всичко за пунктуацията, правилното изписване на думите и всичко останало. Те обичат да учат другите и да им посочват грешки.

Това е най -лесният за разпознаване вид вампиризъм и в повечето случаи не е нужно да отделяте време за да се предпазите. Такива енергийни вампири се утвърждават, но не изискват отговор от вас и не оставят твърде силен негатив.

Агресори

Агресорите включват всички, които без особена причина се опитват да ви доведат до негативни емоции. Тези хора могат директно да ви наричат ​​по име, да бъдат груби и безочливи с вас.

Тяхната цел е да ви накарат да се чувствате емоционално нестабилни. Можете да напишете някакъв безобиден коментар, да качите някоя непровокативна снимка. И такъв енергичен вампир определено пак ще намери как да ви нарани.

Много е лесно да се предпазите от такъв човек, въпреки че не всеки е способен на това. Изобщо не трябва да отговаряте на нищо. Някои си казват: „Сега ще му отговоря и после вече няма да пиша нищо“. Но те се оказват въвлечени в негативен диалог, който ги оставя обременени. Провокира нервност, безпокойство, появява се чувство на негативизъм. Това означава, че вампирът все пак е успял да ви извади извън равновесие.

Той може да предизвика появата на чувство за вина, срам, съжаление. Повечето провокатори и агресори са тези, които искат да видят реакцията ви.

Критици

Това са тези, които не харесват нещо в това, което сте написали или във видеоклип, публикуван от блогър. Критиците постоянно намират начин да намерят грешки в нещо, за да провокират човек към дискусия, към битка на „умовете“.

Ловец на „харесвания“

Такъв вампир иска внимание, и не само вашето, но и на всички. Понякога е безобидно. Но понякога той може да пише саркастични коментари за всичко, само за да угоди на масовия читател. Колкото повече лайкове събере, толкова по -добре.

Срещнете ли някои от тези типове вампири в социалните мрежи, не им обръщайте внимание, не им давайте това, което искат. Научете се да се контролирате.

1476

Similar Posts