Любов и връзки

Няколко ясни знака, че той ще ви накара да страдате

той-ще-ви-накара-да-страдате

Ако мъжът кара половинката си да страда, то връзката е абсолютно пагубна. Склонността към мазохизъм  е измислица. Има, разбира се, и такива, които гордо носят любовта като кръст. Само че това са единични случаи, а нормалните хора се стремят към хармония. 

Идеалният вариант е да разпознаете опасността още на етап флирт. Логиката е проста: ако отделяте време и емоции, то нека бъде в продуктивна връзка с адекватен мъж. По-лесно е да се разделите още когато връзката ви не е обременена от съвместен живот и придобито имущество.

Психично разстройство

Първият признак на патология, тайни комплекси и пороци е мрачността и изолацията. Но болният мъж не се смята за такъв и не закача етикет на челото си.  За какво да следите?

Чести промени в настроението

Мания

Немотивирана раздразнителност

Пристъпи на депресия

Мегаломания

Характеристики на външния вид: отклонен поглед, прекомерно слюноотделяне, неспокойни ръце.

Ако мъжът притежава само един от изброените симптоми, това все още не значи нищо. Но в присъствието на няколко, по-добре е да сте нащрек, да наблюдавате, да се уверите, че сте прави и … да си тръгнете. Историята доказва, че много гении са балансирали на ръба на лудостта. Има шанс той да не се „плъзне надолу“. Но  пък и истории за щастливи спътници в живота на психично болни хора не се срещат.

Агресия

Мъжът посяга на жената и децата, рита кучето. Не е на добре. Не се превръщайте в жертва на домашно насилие, отидете си.

Обикновено подобни „подвизи“ често се чуват и след чаша вино на романтична вечеря.

Ако сте забелязали такава наклонност у вашия партньор, кажете сбогом на розовите очила. Анализирайте обективно срещите и разговорите, но с ума си, а не със сърцето.

Стойте далеч от такъв човек.

Инфантилност и нарцисизъм

Те не нараняват физически, а страданието е свързано с психиката. Особено са застрашени дамите в зряла възраст, които виждат рицар във всеки мъж, когото срещнат. И след първата среща те фантазират за съвместен живот, как ще подредят мебелите в семейното гнездо и всичко останало, което съпътства сладкия живот с любимия.

Спрете се. Не бързайте да мечтаете. Погледнете ситуацията трезво и отблизо.

Нарцисистът е добре поддържан мъж, ярка и харизматична личност. Позиционира се като смел и решителен и в труден момент крие главата си в пясъка, като щраус. Може да го чакате за среща, но да отмени уговорката в последната секунда и да отидете на друго място, защото така му е хрумнало.

Дамите с хипертрофирани майчини инстинкти се увличат бързо по инфантилните мъже. Нарцисистите търсят красиви, но слабохарактерни жени. Бъдете нащрек и се отървете от такъв партньор възможно по-скоро. Нищо добро не ви чака с него.

Доверете се на вашата интуиция

Ако шестото ви чувство ви казва: „Бягайте от него“, не се съпротивлявайте.

Инстинктът за самосъхранение е странно нещо. Той може да пропусне опасността, но ако вече е придобил опит, разпознава безпогрешно кога нещо не е наред. Казват, че така работят съветите на ангелите пазители.

Не губете живота си с грешните мъже.

 След като вече знаете тези признаци, използвайте информацията за ваше добро.

Любовта трябва да носи радост, а не страдание.

16695

Similar Posts