Астрология

Огън и жупел: Какво да очаквате от всяка зодия, ако я разгневите?

Какво да очаквате от всяка зодия, ако я разгневите

Астролозите са установили, че всеки знак от Зодиака има свои специфични черти на характера. Например, представителите на различни съзвездия се държат по различен начин в личния си живот, на работа и с близките си. А сега нека видим как различните зодии реагират на гнева и до какви последствия могат да доведат конфликтите с тях.

 

Овен

Овните обичат да ругаят. Представителите на това съзвездие често го правят само за да привлекат вниманието на някого към себе си, но рядко успяват, така че с Овен обикновената кавга може лесно да се превърне в битка. Именно с юмруци тази зодия е свикнала да решава всичките си проблеми.

 

Телец

Телците не обичат да ругаят. Този знак на Зодиака ще мълчи и ще издържи до последно, но ако все пак го докарате до лудост, тогава бъдете готови за война. Въпреки факта, че Телецът по принцип не е отмъстителен, известно време след кавгата той ще ви измъчва с открития си гняв и арогантност.

 

Близнаци

Много често представителите на това съзвездие имат конфликти с другите поради своята мания и прекомерна приказливост. Според астролозите, кавгата с тази зодия ще прилича на пазарна кавга между двама търговци.

 

Рак

Раците са доста срамежливи по природа. Но ако все пак успеете да подлудите Рака, тогава бъдете готови да се сблъскате с неадекватна реакция. Лесно могат да влязат в лични отношения и дори да започнат битка.

 

Лъв

Лъвовете обичат да ругаят, защото това им позволява да блестят със собствения си речник. Но зодия никога не започва кавга просто така. Всеки конфликт, започнат от Лъва, винаги ще му помогне да обърне обстоятелствата в своя полза.

 

Дева

Девите са истински маниаци. По принцип те не знаят как да ругаят поради спокойния си характер, но ако ги обидите или открито ги провокирате, дръжте се. Те не само няма да се церемоният и веднага да искат да се разправят с вас физически, но и бъдете готови, че ще се опитат да настроят всички общи познати срещу вас.

 

Везни

Везните рядко ругаят, но в такива моменти стават много злобни и безцеремонни. Те могат да направят всичко, за да наранят и обидят опонента си още по-болезнено, дори ако по този начин навредят на себе си.

 

Скорпион

Скорпионите обичат да ругаят и го правят от душа. Тази зодия може да започне кавга с вас, дори само за забавление. Скорпионите често репетират изказванията си предварително, за да изглеждат по-впечатляващо по време на конфликта.

 

Стрелец

Стрелецът е най-миролюбивият знак. Почти невъзможно е да го ядосате поради вроденото им безразличие. И по време на самия конфликт Стрелците ще се опитат по всякакъв начин да се отърват от обсебващия противник, опитвайки се да избегнат неприятни последици.

 

Козирог

Козирогът в гнева си е много страшен. По време на кавга тази зодия ще се опита да ви смаже психически и в повечето случаи ще го направи много добре. Козирозите ругаят най-често в нетрезво състояние.

 

Водолей

Водолеите изобщо не обичат кавгите. Ако видят, че някой започва конфликт с тях, просто се обръщат и си тръгват. Всичко се дължи на естественото безразличие и студенина на тази зодия. Трудно е да ги провокирате към открит конфликт, ако те самите не го искат.

 

Риби

Когато Рибите се гневят, чиниите и мебелите хвърчат. Представителите на зодията рядко ругаят, но ако започнат, влагат цялата си душа в този процес. В повечето случаи тези, които поне веднъж са имали сериозен конфликт с Риби, вече не общуват с тях.

760

Similar Posts