Астрология

4.08.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 4 август 2023, петък?

Коя зодия ще има луд късмет на 4 август 2023

3.08.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 3 август 2023, четвъртък?

На 4 август 2023, петък, всички наши действия трябва да бъдат съобразени със съвестта. В никакъв случай не бива да се накърняват хората. Ако някой ви дразни, деликатно се отдръпнете, без никакви язвителни забележки.

Важно е също да се вслушаме в съветите на роднини и близки хора, както и да отговорим на техните молби за помощ, ако е по силите ни.

Вътрешната хармония е много важна днес

Стремете се сами към вътрешна хармония и помагайте на другите да я постигнат, тогава ще се почувствате окрилени, ще усетите лекота и радост в сърцето. Важно е също да не се опитвате да лъжете себе си.

 

Не търсете вината в другите

На 4.08.2023 не бива да търсите вина в близките си, да ги осъждате или да се обиждате. Възпрете всички съмнения още в зародиш, добавете топлина и любов към връзката си – това ще поднови нейната енергия, ще я направи по-силна.

Обещаващ ден за просперитет в работата

Добър и обещаващ ден за всякакви проекти – независимо дали става въпрос за представяне на работата ви или за преговори. Бъдете упорити и съвестни, не се отказвайте, дори и да не се получи от първия път – това е единственият начин да постигнете успех.

 

Избягвайте крайностите

Днес крайностите са нежелателни, важно е да се намери баланс, златната среда. Всеки тип конфронтация днес ще се отрази неблагоприятно на вашето благополучие и бъдещето ви. Бъдете разумни и преценявайте трезво всички случки от деня.

 

Коя зодия ще има луд късмет на 4 август 2023?

 

Овен

Още рано-рано сутринта Овните ще бъдат приятно изненадани. Първите новини за деня ще са страхотни. Очаква се истински бум в кариерното израстване. Това, което сте мислили, че ще отнеме месеци, може да се случи точно за един ден. Разбира се, с подходящото материално изражение, което ще направи денят ви още по-щастлив!

 

Усмихнат и щастливи петък на всички зодии! Очакваме най-хубавото – то тепърва предстои…

7189

Similar Posts