Астрология Езотерика

Огледална дата 20.02.2022 е магнит за пари: Как да извлечем всички ползи от този вълшебен ден

Огледална дата 20.02.2022

20.02.2022 има свои собствени нумерологични характеристики и тясно свързан с парите. Нумеролозите препоръчват да извършите ритуал за сбъдване на желание. 

 

Нумерологична характеристика на огледалната дата 20 февруари 2022

Според нумерологичните изчисления числото на съдбата на датата 20.02.2022 г. е равно на единица. Числото 1 показва, че датата ще бъде много силна, ще ни донесе много самочувствие. Този ден ще бъде коренно различен от останалите, осигурявайки куп радостни и щастливи моменти. Освен това, на огледалната дата 20 февруари 2022 ще сме по-самоуверени, целенасочени, активни и решителни.

Не трябва да забравяме, че през целия ден ще сме преследвани от провокативни ситуации, които могат да доведат до негативни последици. Специалистите ни съветват да сме внимателни и да се ръководите единствено от разума, а не от емоциите си.

Това важи с пълна сила и за паричната сфера на вашия живот. Можем да извършим ритуал, популярен под названието магнит за пари.

Какво е специалното на 20.02.2022?

Датата 20.02.2022 г. се състои от две нули и пет двойки. „0“ символизира пълно несъществуване, но е в състояние да повиши стойността на съседното число. „2“ е женственост, изтънченост, артистичност, мъжественост и женственост.

Тъй като „магическата“ дата започва с числото „2“, денят ще бъде изпълнен с енергията на съзиданието, създаване на взаимоотношения, развиване на интуиция, вътрешна сила и възстановяване на хармонията.

 

Какво обещава 20 февруари 2022 – денят на 5-те двойки?

Този ден се състои от 5 двойки, което означава, че денят ще е насочен към енергията на сътворението, развитието на интуитивните способности или създаването на здрава любовна връзка. На тази дата ще се установи равновесие. Много е важно, за да ви споходи късметът, на 20 февруари 2022 да проявите най-добрите си качества  – доброта, миролюбие, щедрост. И не забравяйте да поискате прошка от някого, когото сте наранили.

 

Какво е забранено да се прави на огледалната дата 20 февруари 2022?

На огледални дати не бива да се ядосвате. Не бъдете и ревниви, защото това е много опасно и няма да остане без последствия.  Бъдете внимателни в мислите си и още повече в думите, които казвате. Може дори да съсипете живота си с една погрешно изречена дума.

 

Как да сбъднем желание на 20.02.2022?

Има няколко ритуала, за финансово благополучие, но ние ще ви предложим два от най-ефективните.

 

Ритуал за сбъдване на желание с пари в портфейл

Трябва да съберете всички пари, които са в къщата и да ги натъпчете в портфейла си. Няма значение дали са спестявания или за дневни разходи. Поставете портфейла си в джоба си и не махайте парите от там в продължение на три дни. Основното правило на този ритуал е забраната за харчене на тези пари.

След като изминат три дни, вие ще активирате личния си магнит за пари и доходите или спестяванията ви ще нараснат неколкократно. Можете да се очаква всичко: бонус, увеличение на лихвите на инвестициите, внезапно наследство, намерени на пътя пари и т.н.

 

Ритуал за сбъдване на желание в златната минута на деня – 20.02 часа

Златната минута на деня е 20 часа и 2 минути. Точно тогава излезте навън и погледнете към небето. Визуализирайте около 5 минути това, което искате да се случи. Колкото по-ясно си го представяте, толкова по-голяма е вероятността да се сбъдне по-скоро. След като приключите, отправете молба към Бог да сбъдне това, което сте си пожелали.

Това е всичко! След това остава просто да изчакате щастието да ви споходи.

Нека вашите мечти станат реалност!

1977

Similar Posts