Астрология АСТРОЛОГИЯ за ДЕНЯ Езотерика

Огледална дата 7.07: Как да се отървете от проблемите си на 7 юли 2024

Огледална дата 7.07

7 юли е най-божествената огледална дата. Според нумеролозите, числото 7 се отнася към божествените числа, което носи просперитет и късмет.

 

Напишете 07.07 на лист хартия и го носете със себе си през целия ден и тогава ще засилите благотворната енергия на този ден и късметът ще ви придружава навсякъде.

 

Освен това, на 7.07 трябва да си пожелаете нещо – определено ще се сбъдне! Небесата ще бъдат най-отворени за получаване на заявка в 7.07 и 19.07 часа. Кажете най-съкровеното си желание в една от тези минути и Вселената веднага ще се заеме да го реализира!

 

На този ден могат да се извършват ритуали, тъй като енергията на датата носи промяна и положителен вектор за бъдещето.

Огледална дата 7.07

Огледална дата 7.07 – пуснете дъгата в сърцето си и се отървете от проблемите си

Можете да се отървете от проблеми на огледалната дата 7.07

За да направите това, трябва да извършите много прост ритуал. Запишете на лист хартия всичките си проблеми, от които искате да се отървете възможно най-скоро.

 

Излезте навън, на балкона или идете до отворен прозорец. Запалете листа хартия върху чинийка и когато изгори напълно, разпръснете пепелта на вятъра.

 

Но не забравяйте, че преди да извършите какъвто и да е ритуал, първо трябва да направите енергийно прочистване. В противен случай, колкото и да се опитвате, колкото и да се стараете, ще ви бъде трудно да материализирате желанията си.

 

Енергийното почистване ще унищожи всяка злонамерена програма и ще ви освободи пътя към щастливото бъдеще.

Огледална дата 7.07

Огледална дата 7.07 – благодарете на висшите сили

Не забравяйте да благодарите на Вселената

Така тя ще ви изпрати още повече от своите дарове!

Огледална дата 7.07

Огледална дата 7.07 – искайте и ще ви се даде

Как да си пожелаем нещо на огледалната дата 7 юли 2024?

 

Най-добре е да си пожелаете нещо в 7:07 сутринта. Трябва да се отнася само за вас. Мислете за желанието така, сякаш вече се е сбъднало. Това ще ви помогне да се отървете от всякакви съмнения и да се подготвите за изпълнение на плановете си.

 

Решете и кога желаете да се сбъдне мечтата ви – назовете дата, месец, като сте сигурни, че ще се сбъдне в рамките на определения период.

 

Формулирайте желанието си ясно, кратко и конкретно. Избягвайте общи и неясни думи. Ако искате да получите много пари, представете си за какво ще ги похарчите, за какво ви трябват.

Огледална дата 7.07

Огледална дата 7.07 – ще успеят тези, които вярват

Вярвайте, че всичко ще се нареди. Представете си колко щастливи ще бъдете, когато желанието ви се сбъдне. За да доближите този момент, визуализирайте го, не пропускайте нито един детайл. Ако мечтаете за къща, представете си нея и събитията, които ще се случват в нея, както и вашите емоции и близките ви хора.

 

И не забравяйте да вярвате, че ще се сбъдне.

 

Смята се също, че огледалната дата 7.07 може да помогне за подобряване на здравето и зареждане с нови сили. Освен това, тя оказва силно благоприятен ефект върху личния живот.

 

На 7 юли трябва да се помирите с хора, с които отдавна сте обидени, а също така да кажете на семейството и приятелите си за чувствата си. Смята се, че сключването на брак на този ден ще донесе късмет и щастие на младоженците.

Огледална дата 7.07

Огледална дата 7.07 – пожелайте си щастие

Децата, родени на 7 юли, ще бъдат целеустремени, силни и особено късметлии.

 

Нумеролозите съветват да се оглеждате за седмици по пътя си два дни преди 7 юли и два дни след него.

Търсете ги на билбордове, регистрационни табели, касови бележки, навсякъде.

Колкото повече седмици срещнете, толкова повече пари ще имате и то съвсем, съвсем скоро!

618

Similar Posts