Астрология

ПАРИЧЕН ЛУНЕН КАЛЕНДАР септември 2023

ПАРИЧЕН ЛУНЕН КАЛЕНДАР септември 2023

Почти всеки човек на планетата усеща най-остро финансовите проблеми. Паричният лунен календар за септември ще ви помогне да харчите пари правилно, да оптимизирате работата си и да увеличите доходите.

 

1  септември: На намаляваща луна в Риби е по-добре да не харчите пари под емоция. Наистина можете да съжалявате за решението си. Опитайте се да не приемате съмнителни предложения. Интелектуалният и творчески труд ще процъфтяват. Хората с тези професии ще могат да печелят повече пари.

 

2, 3 септември: Намаляващата Луна в знака Овен може да създаде проблеми на хората, които се занимават с продажби. Просто трябва да сте малко по-отворени и да се опитате да отговорите на нуждите на купувачите. Бъдете честни и не крийте важна информация от никого за собствена изгода. Така спестявате не само пари, но и чиста карма.

 

4, 5 септември: На 4 и 5 ще продължи намаляващата Луна, но вече в Телец. Тези дни са добри за пазаруване. Ако ще купувате празничен подарък за любимия човек или просто ще направите спонтанна изненада, по-добре е да го направите на 4 или 5 септември 2023. Можете също така да похарчите част от парите за ремонт на стари неща.

 

6, 7 септември: тези дни намаляващата Луна ще бъде в Близнаци. Ще бъде много ярък и запомнящ се период. Астролозите препоръчват да общувате повече с приятели и да харчите пари за развлечения, но бъдете изключително внимателни и не надхвърляйте бюджета.

 

8, 9, 10 септември: Намаляваща Луна в Рак е добра. Астролозите ви съветват през тези три дни да похарчите малко за семейството и дома. Не разчитайте на случайността, опитвайки се да поемете инициативата в свои ръце. Можете да започнете нов финансов бизнес.

 

11, 12 септември: Намаляващата Луна в Лъв не е подходящо време за финансови дела. Напълно възможно е тези дни да бъдат белязани от сериозен спад на енергията и мотивацията. Опитайте се да спестите повече през тези два дни.

 

13, 14, 15 септември: последните два дни на намаляваща Луна и Новолунието ще преминат под егидата на Дева. 13 и 14 са идеалното време за финансова дейност. На 15 септември можете да правите важни, но прости неща на работа и у дома. Това е страхотен момент да започнете да ремонтирате, премествате, купувате и продавате неща.

 

16, 17 септември: Намаляващата фаза и престоят на Луната във Везни са лошо съвместими неща, особено за тези, които ще ходят на пътувания и командировки в този ден. Също така в тези дни не трябва да продавате и купувате автомобили, мотоциклети, резервни части за тях. От друга страна, периодът ще е добър за започване на нов бизнес.

 

18, 19 и 20 септември: нарастващата Луна в Скорпион е чудесна комбинация за работа, пазаруване, финансова дейност като цяло. В тези дни се препоръчва да не давате заеми на никого и да не давате заеми. На 18 и 19 всяка работа ще върви много добре. Можете да се заемете с каквото пожелаете – дори и с най-трудните задачи.

 

21, 22  септември: през тези два дни е препоръчително да се стремите към финансов баланс и да избягвате онлайн пазаруването. Прибързаните решения на нарастващата Луна в Стрелец могат да ви струват пари, така че всички покупки трябва да се правят внимателно. Важно е да вземете под внимание съветите на близки.

 

23, 24 септември: активна Луна в Козирог – неблагоприятен период за финансова дейност и парични транзакции. Препоръчително е просто да се ангажирате със задълженията и да не поемате рискове.

 

25, 26 септември: според лунния календар, нарастването на Луната във Водолей е добро. В този знак Луната помага на всички, които се занимават с творчество или по някакъв начин са свързани с творческа дейност. Необикновените решения идват сами, така че в свободното си време е по-добре да записвате идеи, за да ги реализирате по-късно.

 

27, 28 септември: нарастващата Луна не върви добре с Риби. Това е много неблагоприятен период за пазаруване. Изключение правят полезните битови покупки.

 

29, 30 септември: 29-ти – Пълнолуние в Овен. Това е много неблагоприятен ден за работа, пазаруване. През този ден не можете да давате или заемате пари. Първият ден на намаляващата Луна също ще бъде в този знак. Но ще бъде много подходящ за работа и дейност във финансовия сектор.

1738

Similar Posts