Любопитно Психология Стил

По маникюра ще я познаете: Какво разкрива любимият ви цвят на ноктите за вашата личност

Какво разкрива любимият ви цвят на ноктите

Психолозите казват, че любимият ни цвят лак за нокти може да разкрие много за характера ни. Нека проверим дали е така.

 

Червен маникюр

Какво могат да кажат червените нокти за момичето, което ги притежава? Червеното е цветът на любовта, емоциите, страстта и изкушението. Този цвят не може да остане незабелязан и дамата, която предпочита този тон, го знае много добре. Тя обича да се откроява от тълпата, да флиртува, тя е романтична и ярка, обожава вниманието! Любовта е основният приоритет в живота й.

 

Бордо маникюр

Този цвят много прилича на цвета на червеното вино и говори за изискана елегантност и модерен шик. Дамата, което предпочита този цвят, притежава невероятна мистериозност и характерът й е много гъвкав – точно както и вкуса на богатото червено вино, тя може да бъде постоянно интересна, а истинската й личност се разкрива само с времето.

 

Черен маникюр

Тук не говорим за готическите атрибути на любителите на вампири.

Черното има няколко класически опции. Жена, което избира черен лак за свой любим, обикновено е силна и решителна личност, знае какво иска. Тя си поставя цели и ги постига, гордее се със силата на характера си и не се страхува от препятствия. И само ще вметнем, че черният лак изглежда най-добре на къси нокти с квадратна или заоблена форма.

 

Розов маникюр

Момичето, което предпочита ярко розово, е шикозно, уверено, смело и съблазнително, обича да привлича вниманието и знае, че розовите нокти няма да останат незабелязани. Тя има положителен и оптимистичен характер, 100% е уверена в начина, по който изглежда и живее живота си без никакви притеснения.

 

Златен маникюр

Жената, която обича да златен маникюр, е много общителна, обича да бъде център на внимание и знае много за модата. Блясъкът винаги е в стил, затова дамата, която обича да носи златен лак, се слави като ексцентрична и отворена за експерименти.

 

Бял маникюр

Бялото е цветът на чистотата и хармонията. Жената, която избира този цвят, е балансирана, самоуверена, знае точно какво иска. Тя определено се радва на вътрешен мир и дори ако е малко консервативна и упорита, отново може да намери хармония и щастие в заобикалящия я свят. Винаги има свое мнение и не се интересува дали другите го споделят или не. Тя е една малка принцеса по душа, която търси своя очарователен принц на бял кон.

 

Деликатен розов маникюр

Бледорозовият маникюр винаги изглежда спретнат, но не е толкова крещящ, като яркото розово. Обикновено жените, избрали този цвят, имат нежен и любящ характер или се стремят да получат повече любов, топлина и нежност в живота си.

 

Бежов маникюр

Дамите, които предпочитат този цвят на лак за нокти, обикновено посвещават живота си на кариерата или сами въртят отлично собствен бизнес. Те не обичат да привличат много внимание и следват традициите. Това са стабилни жени с дълбок вътрешен свят.

 

Кафяв маникюр

Това е изборът на жена, която е скромна, надеждна и стабилна. Нейният характер е толкова благ, че всички я обожават. Въпреки това тя не се възгордява, а продължава да следва един и същ стил на поведение.

 

Син маникюр

Синьото се асоциира с дълбоките води на синия океан, докато светлосиньото – с ясно синьото небе. Дамата, което избира тези цветове, обича да е по-близо до природата. Тя се чувства млада по душа, винаги е мила и предана. Изисква се малко повечко смелост за син маникюр, така че този избор говори свободен дух, който винаги е готов да експериментира. Тази дама не се свени да се открои от тълпата и да подчертае своята уникалност пред целия свят!

 

Зелен маникюр

Жената, която обича да носи зелени нокти, е много общителна и енергична. Тя лесно влиза в контакт с непознати и винаги е в добро настроение.

 

Жълт маникюр

Жълтото е топлият цвят на слънцето. Обикновено момичетата, които харесват жълтите нокти, могат да се насладят дори на малките удоволствия от живота. Те имат „ярък и лъскав“ характер и желание да споделят своята положителна енергия с другите!

300

Similar Posts