Астрология

Преосмисляне на миналото: Какво ще ни донесат 6 ретроградни планети на новолунието на 15 септември 2023

Какво ще ни донесат 6 ретроградни планети на новолунието на 15 септември 2023

Новолунието на 15 септември 2023 г. обещава да бъде необичайно, защото е съчетано с ретроградни планети, които имат своя специален енергиен принос през този период. Шест ретроградни планети създават атмосфера, която ни напомня да се върнем назад във времето, за да разпознаем и оценим нашия път и да определим как да продължим напред.

 

Какво ще донесе периодът на 6 ретроградни планети на новолуние на 15 септември?

 

Силната енергия на това новолуние може да създаде усещане за блокиране в живота или в определени ситуации. Може да сме изправени пред трудната задача да осмислим миналото, за да предприемем значими стъпки към бъдещето. Това означава, че може да сме в задържане за известно време, преди да можем да решим как да продължим напред.

 

Новолунието в Дева, последното преди сезона на затъмненията, е ключов момент, който ще постави началото на бъдещи промени. Въпреки наличието на ретроградни движения, той осветява пътя за освобождаване от минали товари и ни дава възможност да се освежим.

 

Промяната ще бъде постепенна и може да се почувстваме облекчени, когато осъзнаем, че сме били заседнали или в застой за известно време. Може би искаме да обърнем повече внимание на настоящия момент и внимателно да анализираме случващото се около нас.

 

Знакът на Дева, в който се появява това новолуние, символизира заземеност, почтеност и вътрешен контрол. През този период трябва да помним, че ние самите сме отговорни за живота си и имаме вътрешните ресурси да се справим с всякакви предизвикателства.

 

Девата ни учи да използваме енергията на това новолуние, за да планираме, приоритизираме и организираме живота си по методичен и практичен начин. Това е моментът да си поставите ясни цели и да вървите към тях стъпка по стъпка.

 

Уран, планетата на промяната и пробуждането, е силно въвлечен в това новолуние, което му придава нестабилност и усещане за несигурност. Въпреки временната нестабилност, която Уран може да донесе, тази планета също обещава възможност за прозрение и нови пътища, макар и не веднага.

 

Заедно с Уран в това новолуние е активен и ретрограден Нептун, планетата на мечтите и илюзиите. Присъствието на Нептун може да замъгли възприятията ни, но в същото време ни позволява да се потопим във вътрешния си свят и да се вслушаме в интуицията и вътрешния си глас.

200

Similar Posts