Любов и връзки

Само за мъже: 6 съвета как да я накараш да си загуби ума по теб

как да я накараш да си загуби ума по теб

Господа, днес ви разкриваме 6 начина да накарате жената на вашите мечти да ви пожелае силно и буквално да загуби ума си по вас.

Разбира се, за всяка жена има точна комбинация от действия, точна последователност от събития, които да я накарат да бъде напълно, безнадеждно привлечена от вас.

Единственото условие е, в повечето случаи, последователността на събитията не е твърде очевидна. Е, днес е щастливият ви ден!

Психолозите разкриват тайната, която всеки мъж иска да знае – как да я накараш да си загуби ума по теб.

Ето ги и 6-те начина да я накарате да ви иска

Запалете огъня

От тук започва всичко и ако пропуснете тази част,  ще пропуснете силната химия, която ще направи всичко друго много по -лесно в бъдеще.

Помислете за това по следния начин: понякога привличането се нуждае от натиск и този тласък е възможен само ако момичето си зададе един прост въпрос: „Харесва ли ме?“ Където и да отиде, всичко започва с момиче, което е заинтригувано от теб.

Така че, първата ви работа е просто да не забравяте да посеете семенцата на интригата. С флирт, разбира се. Флиртувайте смело с нея и я разсмивайте, това със сигурност ще проработи.

Гледайте я така, както ви се ще

Начини да я накарате да ви иска – гледайте я с обожание.

Жените веднага усещат привличането ви към тях само чрез зрителен контакт. И всичко, което трябва да направите, е да не се опитвате да го скриете.

Когато погледнете момичето, което ви привлича най-много, то ще забележи това и ще се разтопи от щастие. Но, внимавайте, това трябва да е истинско привличане, а не просто обикновен нагон. Осъществете зрителен контакт и вижте какво ще се случи.

Жените искат да знаят, че ги харесвате, преди да направите нещо.

Така че, като оставите погледа си да говори.

Дръжте се дискретно

И така, как да се забавлявате? Дръжте се дискретно. Скрийте свалката от приятелите си, тайно се срещнете с дамата, тайно се целунете на публично място.

Така ще изградите връзка заедно, която ще ви даде едновременно силно и трайно усещане – мечтаната любов!

Танцувайте заедно

Ако момичето вече знае, че ви иска, тя ще отвърне със съответните знаци. Ако е така, споменете какво правят двама души, когато се харесват и искат да се забавляват … Танцуват, разбира се!

Просто я попитайте за най-лудото място, на което някога е танцувала или кои са любимите й танцови движения .

Защото за момиче, което обича да танцува, говоренето за това неизбежно ще я накара да се замисли. И това може да повдигне настроението й и да я накара да пожелае да танцува веднага с вас. Все пак, ще се нуждае от партньор, нали!?

Телефонът ви не е ваш приятел

Забравете за телефона си, когато сте с нея. Прекомерната му употреба може да навреди на магията. За някои мъже това е трудно, но психолозите са категорични, че трябва да го направите.

Не забравяйте, че телефонът ви може да убие чара ви, ако не внимавате.

Бъдете човек с идеи

Има идеи за умове от всякакъв мащаб, затова не се страхувайте да споделяте. Това е важно условие да я накарате да ви иска.

Ако сте от типа хора, които могат да говорят с всеки за всичко, поздравления – притежавате една от най -желаните личностни черти.

Така че не се сдържайте. Поддържайте връзка с всеки и гледайте как жената на вашия живот бавно и сигурно хлътва по вас. О, не, тя наистина ви иска! Възползвайте се – заслужавате го!

Превод и редакция: Лора Костова

3200

Similar Posts