Астрология

Седмична ТАРО прогноза 20-26.03.2023 за всички зодии

Разберете какво ви очаква в дните 20-26.03.2023 с помощта на картите ТАРО.

 

Основна енергия на седмицата 20-26 март 2023

Таро карта на седмицата Страница с карта с мечове – обърната

Трябва да се отпуснете и да оставите някои неща да се случат в живота ви. Няма нужда да контролирате, няма нужда да настоявате. Това е седмицата, в която е по-добре да запазите всичките си ресурси за щастлив ход малко по-късно.

 

Предстои ни Новолуние в Овен, което съвпада с деня на пролетното равноденствие. Седмицата ще бъде доста противоречива: енергията на Овен ще ви принуди да предприемете някакви активни действия, но енергията на новолунието казва, че трябва да спрете и да се скриете малко, преди да направите някакъв мощен пробив. И тази карта говори за спокойствие. За това, което трябва да помислите за всички недостатъци на вашите планове. Седмицата е неблагоприятна за пазаруване, както и за преместване на нова работа.

 

Здраве през на седмицата 20-26.03.2023

Таро карта Крал на чашите

Таро карта на седмицата Крал на чашите – обърната

Картата вещае емоционални проблеми, които могат да повлияят негативно на взаимоотношенията. Трябва да сте много внимателни към здравето си, особено мъжете. Всичко ще бъде много нестабилно: това, което някога сте пуснали, ще се появи тази седмица. Основният съвет е да се контролирате.

 

Финанси през седмицата 20-26 март 2023

Таро карта Три меча

Таро карта на седмицата карта Три меча – обърната

Тук можете да се отпуснете. Седмицата ще бъде благоприятна. Всичко ще се развива по най-добрия начин.

 

Личен живот през седмицата 20-26.03.2023

Карта Таро Пет пентакли

Таро карта Пет пентакли – обърната

 

През седмицата 20-26 март 2023  определено не бива да взимате важни решения. Отношенията ще преминат през критични моменти. Кризисните моменти във всяка една връзка са неизбежни, затова по-добре е просто да изтърпите. Основното послание е, че не трябва да се взимат радикални решения. Това е време за анализ, но в никакъв случай не трябва да правите големи промени живота си сега.

 

Съвет за седмицата 20-206.03.2023

Таро карта Магьосника

Таро карта Магьосника – обърната

Нека всичко върви по своя път. Това не е вашата седмица. Ще трябва да проявите търпение, да изчакате и да се опитате да не промените драстично живота си поне през тази седмица. Не прекалявайте и ще се оправите!

345

Similar Posts