Астрология

Слънце в квадрат с Уран на 8 февруари 2024 – какво ни очаква?

Слънце в квадрат с Уран на 8 февруари 2024

Слънцето е в квадрат с Уран в 20 градуса Водолей и Телец. Този аспект се формира само няколко дни преди Новолунието и ще стане основната характеристика на това Новолуние.

Водолей се управлява от Сатурн и Уран и тези планети са представени от Слънцето във Водолей, в конфликт с урановата страна на себе си, нарушител на правилата, бунтовник (Слънце в изгнание).

 

Водолей е иновативен знак и иновацията означава промяна, но също така е фиксиран знак и така чрез него е възможно да се създадат дългосрочни промени, които изискват непроменливата цел на традиционния управител на Водолея, Сатурн.

Сабийският символ на Слънцето тук е големият бял гълъб, носител на посланието, а Уран е на 20 градуса Телец – вятър, облаци и бързина. Представете си голям бял гълъб, носител на послание, който се носи по небето от вятъра.

 

Когато Слънцето е във Водолей, ние гледаме към бъдещето

И това влияние на Уран предполага, че знакът на скалата непрекъснато се променя, че в ежедневието ни има толкова много промени и всички те са толкова бързи, че става по-трудно да се придържаме твърдо към дългосрочна цел.

 

Като цяло, квадратът на Уран дава на планетата гениалност на ръба на нормата (понякога от другата й страна).

Човек трябва да се опита да разбере значението на своята ексцентричност, да се научи да разчита знаците на Уран в планетарните прояви и тогава той ще започне частично да вижда сложния модел на карма, която се върти около него, и може би ще разкрие на света нещо досега невиждано, непонятно и невъзможно, но не по-малко реално.

 

Проявите на квадрата на Уран не могат да бъдат разбрани – можете само да свикнете с тях и да се научите да ги използвате с целия успех и ефективност на техните приложения.

 

Това е аспект, който ясно подчертава и позволява индивидуалните характеристики на човек да се проявят напълно. Под негово влияние човек се стреми да идентифицира и покаже своята уникалност на външния свят. В същото време използва оригинални методи, проявявайки креативност и иновативност.

 

Има и жажда за власт, но духовна, интелектуална сила: той би искал да бъде учител, наставник, да даде пример на другите.

Човек е готов да стигне до всякакви крайности само за да докаже своята уникалност, за да изрази себе си.

 

За да се утвърди, понякога избира неподходящи моменти. Той отрича системи и идеологии, разпилян е и може да изненада другите с внезапни промени в настроението.

 

„Без да вижда себе си отвън, човек посочва на другите недостатъците им, като по този начин греши повече от другите. Това често затруднява намирането на себе си, определя непостоянството на характера. Човекът се бунтува просто защото иска другите да забележат, че съществува“, пише Катрин Обие в книгата си „Астрологически дневник“.

203

Similar Posts