Астрология

Според зодията: Как ще ни върви в кариерата и с парите през февруари 2023

Февруари 2023-пари и кариера

Февруари 2023 е месец на търпелив, спокоен напредък и развитие на отдавна започнати проекти и закъсали такива в края на 2022 и началото на 2023 година.

 

Това, което толкова активно ни е занимавало през изминалата година, ще се оформи през февруари и ще даде първите плодове. Време е да коригирате нещо, да промените детайлите по изпълнението на вашия план. Но не бързайте напред агресивно – в противен случай ще изпитате само разочарование поради големия брой закъснения и неуспехи.

 

Във вземането на правилните решения ще ви помогне общият хороскоп за февруари. Напълно възможно е да поставите под въпрос бизнес отношенията с някои хора и по-нататъшното сътрудничество с дългосрочни партньори ще бъде признато за безполезно. Това е напълно нормално: дошло е време за нови запознанства, по-интересни начинания, използване на нови схеми и методи в работата.

 

Февруари 2023  е времето на натрупване на ресурси, които ще са необходими в бъдеще, те ще хранят цялата текуща година. Ако е възможно, трупайте ценна информация, финансови средства, създайте основата за бъдещи успехи и не се привързвайте към миналото! Рано е да се правят дългосрочни планове, но е крайно време да се подготвим за нов дълъг социален цикъл.

 

Ключови дати през февруари 2023

 

Пълнолуние в Лъв 05.02, чийто потенциал може да се използва, за да направите изявление за себе си, да покажете работата си, да насърчите собствените си интереси.

Навлизането на Меркурий в знака на Водолей на 11.02 ще ви помогне да вдъхнете живот на вашите проекти, да намерите приятели и съмишленици, да погледнете по-нов начин на ситуацията.

На 19 февруари в 00:35 часа Слънцето навлиза в знака Риби и ще донесе творческо вдъхновение, гладкост на живота, романтика.

На 20 февруари новолунието в Риби в 09:05 ще открие нов лунен месец, който ще стане много важен за целия свят.

 

 

ОВЕН

Време на интересни нови запознанства, оригинални идеи. Атмосферата на февруари не предполага значителни постижения, но като цяло животът през този месец става по-жизнен и романтичен. Това е добър, продуктивен месец за тези, чиито творчески хобита са свързани с някакъв вид усърдна дейност, която изисква значително внимание към детайлите и в същото време добра интуиция. Бъдете търпеливи, тъй като ще трябва да работите упорито, за да свържете различните блокове от веригите за доставки в популяризирането на стоки и услуги.

 

ТЕЛЕЦ

Вероятно ще бъдете ограничени в ресурсите и за свършената работа сега няма да получите желаните материални резултати – само удовлетворение от свършената работа. И все пак не се поддавайте на песимизма, опитайте се да намерите помощници за себе си, бъдете отворени за сътрудничество. И когато ви се даде възможност за почивка, опитайте се да се възстановите колкото е възможно повече. Полезни са бизнес пътуванията, командировките, присъствието на обучителни събития, участието в конференции – това ще даде възможност да намерите голям брой потенциални партньори, служители, съюзници.

 

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте да вземете окончателно решение и да се обвързвате с всякакви задължения до 7 март, в противен случай ще потънете в безкрайни колебания и съмнения. Помислете, че съдбата ви е дала възможност да се огледате правилно. Използвайте възможността да отидете на пътуване – там ви очаква среща, която по-късно ще прерасне във взаимноизгодно партньорство. Вашата дума има тежест и влияние върху мисленето на хората около вас, покажете, че знаете как да управлявате парите и ситуацията, опитайте се да покажете най-доброто, на което сте способни.

 

РАК

Доверете се на бизнес партньори, поискайте помощ или съвет, ако ви е трудно и имате съмнения относно финансовите перспективи, говорете за бъдещи планове и сътрудничество. Най-добре е да смените обстановката и да отделите малко време – вземете си оптупск и отидете на пътешествие, посветете време на хобито си. Променете мащаба, погледнете на текущата си ситуация по различен начин, приемете гледната точка на партньора. В живота ви може да възникне нещо ново, но за това може да се наложи да направите крачка към някого, да поемете инициативата.

 

ЛЪВ

Ще успеете да намерите решение на дългогодишен проблем, да преместите закъсал бизнес, да подобрите финансовото си състояние. Или поне да научите нещо ново за себе си. Това е добър месец за подписване на дългосрочни договори, които са изгодни и за двете страни. Бъдете много търпеливи с другите хора – те може да нямат късмет като вас. Ако е възможно, вземете си почивка, отпуснете се. Ако не, решете сами, че няма за къде да бързате, можете да спрете, да помислите и да си спомните всички малки неща, които сте отлагали за по-късно.

 

ДЕВА

Събирайте важна информация, огледайте се добре – може да откриете източници на ресурси и подкрепа, които не сте забелязвали преди. Угаждайте на себе си, правете интересни неща за вас самите, чувствайте се като наистина успял и щастлив човек. Не позволявайте на конкуренти и съперници под прикритието на приятели да влязат в живота ви и да го засенчат. Този месец ще донесе сигурност във финансовия сектор. Бъдете търпеливи, защото ви предстои много упорита работа, не се поддавайте на песимизма. Опитайте се да комбинирате работа с почивка, така че тялото ви да може адекватно да издържи на такова натоварване.

 

ВЕЗНИ

Месецът на разширяване на хоризонтите. Благоприятства срещите с нови хора, посещението на интересни места, различни възможности и дейности. Включете се активно в различни дейности, не пропускайте своя шанс – очакват ви вълнуващи пътешествия и приключения. Не бива да взимате прибързани решения. Водете премерен живот и оставете всичко да върви по своя път. Намерете съмишленици и верни помощници – заедно ще постигнете нещо впечатляващо и много печелившо.

 

СКОРПИОН

Месец на финансова стабилизация, консолидация, работа, както и проверка на здравината на бизнес отношенията. Време е да се заемете правилно с работата, да се съсредоточите върху тях, да концентрирате енергията си. През февруари ще трябва да работите много, но е необходимо да реализирате идеите си, да им придадете форма. Търсете и укрепвайте слабите места на вашите проекти. Не се страхувайте да поемете отговорност, подредете нещата, систематизирайте, установете правила и изисквайте тяхното спазване.

 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете практични, не гледайте много напред. Едно е да генерираш идеи и да вдъхновяваш другите, а съвсем друго е да запретнеш ръкави и най-после да осъзнаеш за какво си говорил толкова много и интересно. Успехът на вашите дългосрочни планове много зависи от това колко организирани, подредени, ефективни и целесъобразни ще бъдат вашите дейности, колко внимателно ще изпълнявате всичките си задължения. Направете подробен план на всички необходими разходи и го следвайте стриктно. Водете внимателен отчет на всички налични ресурси и не пилейте средства напразно.

 

КОЗИРОГ

Февруари е добър месец за реклама. Направете това, което сте обещали, похарчете част от спечелените пари за наистина полезни и необходими неща. Енергията на този месец е в съзвучие с придобиването на недвижими имоти или други големи покупки и всички онези неща, които в началото носят много неприятности, но в дългосрочен план създават нещо много важно и трайно в живота. Не пропускайте да обърнете внимание на новите възможности, които съдбата ви предлага. Възможно е да откриете заобиколно или алтернативно решение на проблема, който ви притеснява най-много.

 

ВОДОЛЕЙ

Месец почивка, имате възможност да изправите гърба си и да се огледате. Бъдете гъвкави, възприемчиви, споделяйте опита си с другите и някой от тях ще поиска да ви помогне. Помислете какви практически ползи можете да извлечете от промените, които се случват около вас. Всяка работа, която правите със съмишленици, ще ви сближи и ще подобри взаимното разбирателство. Атмосферата на периода благоприятства всякакви колективни усилия. Това е много полезен етап, защото в резултат това, всичко, което правите, ще е много трайно и ще може да издържи на всякакви изпитания.

 

РИБИ

Не се съмнявайте, че можете да работите упорито и ефективно – сега е важно да можете да разпределите работата си, да я поверите на други хора и да гарантирате, че те също вършат работата като вас. Помислете как да привлечете ресурсите на потенциални партньори, за да изведете работата си на качествено ново ниво. Вероятно, след като правилно сте показали способностите си, ще станете първият кандидат за повишение. Трябва да се уверите, че имате достатъчно време за почивка, за възстановяване на психическата сила.

322

Similar Posts