Хороскоп

Нови възможности и успех: Хороскоп за февруари 2023 за всички зодии

С настъпването на февруари мнозина чакат определени промени в живота си. Какви събития очакват всички представители на зодиакалния кръг в края на зимата ще ни каже хороскопа за февруари 2023. Вижте съветите на звездите и се подгответе за това, което не бива да пропускате!

 

Хороскоп за февруари 2023

Досега всички процеси бяха забавени поради ретроградното движение на много планети, но през февруари всичко ще се промени.

Планетите ще се движат в правилната позиция, с изключение на някои фиктивни, така че е време да се подготвите за много различни събития.

 

Хороскоп февруари 2023 ОВЕН

 Хороскоп февруари 2023 ОВЕН

Хороскоп февруари 2023 ТЕЛЕЦ

 Хороскоп февруари 2023 ТЕЛЕЦ

Хороскоп февруари 2023 БЛИЗНАЦИ

 Хороскоп февруари 2023 БЛИЗНАЦИ

18 февруари Слънцето влиза в Риби

Слънцето ще е в знака Риби. Най-вече благоприятното му влияние ще бъде забелязано от представителите на огнената стихия – Овен, Лъв и Стрелец. Това ще повлияе положително на емоционалното им състояние, но не толкова, че да не разграничават ясно разликата между реалност и мечти.

По това време мнозина ще искат да се усамотят и ще търсят истинските си емоции и мотиви за действия. В същия момент някои може да не виждат реалната картина и да приписват на хората емоции и качества, които не са им присъщи.

Хороскоп февруари 2023 РАК

 Хороскоп февруари 2023 РАК

Хороскоп февруари 2023 ЛЪВ
Хороскоп февруари 2023 ЛЪВ

Хороскоп февруари 2023 ДЕВА

 Хороскоп февруари 2023 ДЕВА

 

5 февруари пълнолуние в Лъв

През този период мрачните мисли ще останат в миналото и хората ще могат да видят обещаващо бъдеще. Това е страхотно време за нови запознанства, намиране на сродна душа, флиртове и оптимистично настроение. Огнената стихия ще царува в много области: любов, кариера, творчество и дори в спорта.

 

11 февруари Меркурий преминава във Водолей

Тази ингресия ще позволи на хората да намерят съмишленици и надеждни бизнес партньори за бъдещи проекти.

Това ще е време за свободно общуване, нови открития и свежи идеи. В такъв период можете да смените сферата на дейност, да потърсите нова работа и приятели. И за мнозина енергията на това време ще даде възможност за успешно реализиране на дългогодишни проекти.
Хороскоп февруари 2023 ВЕЗНИ

 Хороскоп февруари 2023 ВЕЗНИ

Хороскоп февруари 2023 СКОРПИОН

 Хороскоп февруари 2023 СКОРПИОН

Хороскоп февруари 2023 СТРЕЛЕЦ

 Хороскоп февруари 2023 СТРЕЛЕЦ

 

 

11 февруари Марс Секстил Хирон

Това ще бъде благоприятен аспект за хора, които искат да постигнат успех във военни или спортни дейности. Те ще бъдат надарени с особена активност и смелост, което ще им позволи да заемат ръководни позиции. В случай, че възникнат трудности, тези хора ще се докажат като супергерои от филми: те ще вземат правилното решение със светкавична бързина и ще извършат необходимите действия.

 

20 февруари Венера влиза в Овен

По това време много хора ще проявят особена активност и постоянство. Ще има желание да се откроите от тълпата и да привлечете внимание на всяка цена. Това може да се прояви както в облеклото, така и в комуникацията и поведението. Важно е да не вземате необмислени решения и действия, ако не искате те да имат негативни последици за вас.

 

Хороскоп февруари 2023 КОЗИРОГ
Хороскоп февруари 2023 КОЗИРОГ

Хороскоп февруари 2023 ВОДОЛЕЙ
Хороскоп февруари 2023 ВОДОЛЕЙ

Хороскоп февруари 2023 РИБИ

 

 Хороскоп февруари 2023 РИБИ

Какво очаква знаците на Зодиака през февруари 2023?

Последният зимен месец ще даде на всички знаци на зодиака нови възможности и успех.

 

От 18 февруари знаците на огнената стихия ще изпитат енергиен и емоционален спад, но той няма да продължи дълго, така че представителите на Овен, Лъв и Стрелец ще могат успешно да реализират всички свои планове.

За да постигнат стабилност и хармония в много области на живота, земните знаци на Зодиака – Телец, Дева и Козирог, ще трябва да бъдат упорити и да положат много усилия.

Благодарение на положителните планетарни аспекти въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни, ще могат да създадат полезни контакти, да намерят надеждни приятели и бизнес партньори.

Знаците на стихията на Водата – Рак, Скорпиони и Риби, ще се потопят напълно в работния процес и домакинските задължения. Но нищо няма да им позволи да забравят за своя вътрешен свят, който е много по-интересен дори от най-завладяващите истории!

13708

Вижте още:

Similar Posts