Астрология

Според зодията: Най-агресивните шофьори

Най-агресивните шофьори според зодията

Ако кола профучава покрай вас със страшна скорост, сякаш снимат продължението на филма „Бързи и яростни“, то това може би е Скорпионът – най-опасният шофьор.  

 

Докато някои от нас препускат по магистралата с грациозността на лебед и скоростта на уплашен пенсионер, други изглежда са взимали уроци от Шумахер. Астролозите уверяват: знакът на зодиака влияе върху стила на шофиране!  

 

Овен

Родените под зодия Овен са от категорията шофьори, които обичат внезапните състезания с преминаващи коли. Въпреки дръзкия стил на шофиране, на техните реакции може да се завижда: Овенът перфектно се справя с всякакви критични ситуации на пътя.

 

Телец

Телците предпочитат внимателно шофиране. Те леко натискат педала на газта и винаги са съсредоточени зад волана. Това прави хората от тази зодия истински професионалисти на пътя.

 

Близнаци

Хората, родени под зодия Близнаци, са много добри шофьори. Овладяват уменията достатъчно бързо благодарение на упоритостта си. Но поради навика да се разсейват, например с разговори по телефона и скролване в социалните мрежи, не са редки случаите, когато хора от зодия Близнаци попадат в инциденти.

 

Рак

Шофьорите Рак, понякога не реагират много добре на ситуацията на пътя и всичко това поради прекомерна предпазливост и присъщата им бавност. Но те винаги държат всичко под контрол: резервоарът е пълен, детето е на столчето, тъщата мълчи.

 

Лъв

Родените под зодия Лъв нямат почти никакъв страх, когато шофират. Те са убедени, че другите трябва да им дадат предимство. Но в същото време са професионалисти в шофирането. Може би и защото представителите на тази зодия по принцип са склонни да правят всичко в живота като за шестица.

 

Дева

Родените под зодия Дева обичат реда: ако шофират, скоростта на колата рядко надвишава допустимата норма – тези хора обичат да спазват правилата и рядко ги нарушават.

 

Везни

Автомобилните ентусиасти Везни, карат внимателно и плавно, но все още им липсва отзивчивост. Но с тях в колата никога не е скучно: представителите на тази зодия са общителни и приятелски настроени.

 

Скорпион

Скорпионите са търсачи на силни усещания – те са доста опасни на пътя.

За родените под зодия Скорпион шофирането е една от най-големите слабости. Веднъж седнали зад волана, те са в стихията си. А жаждата за тръпка и състезателният им дух  ги правят непредсказуеми и доста опасни шофьори.

 

Стрелец

Шофьорите, родени под зодия Стрелец, са провокатори и виртуози на пътя. Сред представителите на този огнен знак има много нарушители на правилата за движение. Стрелците трябва да помнят, че тяхната увереност в професионализма им на пътя не винаги завършва с добро.

 

Козирог

Но шофьорите на Козирог са спокойни и уверени шофьори: те не  отговарят на коментари и майсторски шофират.

 

Водолей

Водолеят обича тихото и спокойно пътуване. Креативността и общителността също му помагат лесно да решава дори най-трудните проблеми на пътя.

 

Риби

Що се отнася до родените под съзвездието Риби, склонността към мечтания при тези шофьори може да доведе до лоши последствия на пътя. Затова за представителите на тази зодия е важно постоянно да се концентрират по време на пътуването и да изчистят ума си от всички фантазии по време на пътуването.

673

Similar Posts