Астрология

Според зодията: Най-чувствителните ерогенни зони на знаците на Зодиака

най-чувствителните ерогенни зони на зодиите

Астролозите са убедени, че разположението на ерогенните зони по тялото зависи от много фактори, включително и принадлежността на човек към един или друг знак на Зодиака. Сега имате възможност да научите кои са най-чувствителните области на партньора ви според зодията и по този начин да го изненадате приятно в процеса на любовната игра.

Овен

Ерогенните зони на представителя на този зодиакален знак са лицето и главата. Овенът бързо се възбужда от нежни докосвания по ушните миди, задната част на главата и устните. Лекото захапване и гъделичкане, както и нежните целувки на тези места ще доставят на Овена истинско удоволствие.

Телец

Ерогенните зони на Телеца са шията и лопатките. Той много обича релаксиращи масажи в тази част на тялото. Стимулирането на врата и горната част на гърба първо имат релаксиращ ефект и второ, водят до луда възбуда. Поглаждането на врата и гърба и преминаването към страстни целувки, ще накара Телеца да се възнесе на Седмото небе.

Близнаци

Ерогенната зона на Близнаците са ръцете. Според астролозите, това е най -чувствителната част от тялото за този знак на Зодиака. Ласката за Близнаците трябва задължително да е нежна и мека, като постепенно преминава в по-уверена и страстна.

Рак

Ерогенната зона на рака са гърдите. Той бързо се възбужда от докосване, целуване и погалване в тази област. В процеса на галене Ракът може да получи неописуемо удоволствие от всяко докосване в тази област.

Лъв

Ерогенната зона на Лъва е долната част на гърба. Масажът в тази област може бързо да възбуди представителят на тази зодия и да събуди дивия хищник в него. Жлебът на гръбначния стълб е особено чувствителен. Задължително е тази зона да бъде включена в любовна игра, например, като плъзнете парче лед над нея. Просто идея.

Дева

Ерогенната зона на Девата е коремът. Партньорът Дева определено трябва да знае, че като гали възлюбения/та там, не само доставя удоволствие, но и помага на половинката да се отпусне и да се отърве от стреса.

Везни

Астролозите не разграничават определени ерогенни зони по тялото в представителите на този зодиакален знак. Според астролозите тялото на Везните е изцяло покрито с чувствителни точки. Цялата кожа на Везни е много податлива на допир и галене, така че е много лесно да възбудите силно представителите на този знак.

Скорпион

Ерогенните зони на Скорпиона са задните части и гениталиите. Чувствителността на тези части на тялото е няколко пъти по-висока от чувствителността им при други зодии.

Стрелец

Ерогенната зона на Стрелец е бедрата. Вътрешните бедра се считат за особено чувствителна част от тялото. Активното им стимулиране ще разкрие пред вас един страстен и неудържим любовник/ца.

Козирог

Ерогенна зона на Козирога са коленете и лакътните стави. Целувките и галенето по тези части на тялото ще засилят желанието на партньора от тази зодия и ще го накарат да загуби контрол над чувствата и емоциите си.

Водолей

Ерогенните зони на Водолея са стъпалата и глезените. Масажирането на тези части на тялото ще направи Водолея по-чувствителен в леглото, разкривайки един неподозирано страстен любовник в негово лице.

Риби

Ерогенната зона на Рибите са краката. Галенето и целуването от петите до бедрата ще събудят истинска страст и силно желание в партньора ви зодия Риби. Единственото нещо, което трябва да знаете за тази ерогенна зона е, че ласката трябва да бъде много нежна и бавна.

Е, вече сте информирани за всичко необходимо. Приложете наученото и ще ни благодарите!

77127

Similar Posts