Езотерика

Тайната формула на масоните за привличане на богатство

формула на масоните за привличане на богатство

Финансовите проблеми по един или друг начин не подминават никого от нас. Някой няма средства за оцеляване, а друг иска да има всичко, но едно е сигурно – няма на света човек, който да не мечтае за добра печалба и увереност в бъдещето.

Ето защо е важно да научим как работи енергията на парите и как да ги привлечем в живота си.

Какво трябва да знаете за финансовите потоци

Най-сигурният начин да забогатеете е да отворите парични канали, за да привлечете благоволението на Съдбата. Има много начини да направите това.

На първо място, препоръчително е да обърнете внимание на портфейла. Парите ни се съхраняват в тях и това означава, че не могат да бъдат оставени без надзор. В стар, изтъркан или, още по-лошо, скъсан портфейл, парите няма да задържат. За да укрепите финансовото си състояние, не спестете от нов портфейл.

Разбира се, ограничаването на закупуването на нова чанта не е достатъчно за стабилен финансов приток. За да задържите парите, изберете си подходящ талисман. Това ще към вас да се насочат благодатните паричните канали.

Масонска формула за привличане на пари

Паричната енергия се разпределя неравномерно и се задържа навсякъде, където хората могат да я привлекат.

Мнозина още от векове насам са търсили начини за създаване на мощни талисмани, които да работят с тази енергия и се твърди, че някои поръчки на масоните са успели в тази задача. Досега сред последователите на масонското учение се предават такива тайни знания. Почти е невъзможно външен човек да ги разпознае. Може би затова сред масоните има толкова много богати хора.

Талисман за пари, базиран на мощна масонска формула, дава на собственика си възможността да види онези начини за натрупване на богатство, за които той дори не е подозирал.

Управлението на паричните канали променя живота – не работите, за да получите пари, а самите пари работят за вас. Заедно с желанието за професионален растеж се появява увереност, а финансовото положение става все по-стабилно с всеки изминал ден. Похарчените средства не се оттичат в неизвестното, а стимулират възвръщаемостта на приходите.

Масонската формула за пари – как да си направим талисман за привличане пари

Формулата на богатството започва да работи директно с вашата биоенергия и след като я направите ще привлечете силен паричен поток, поради преструктурирането на вашата Съдба в правилната посока.

Можете да потърсите помощ от специалисти или да си направите масонски талисман за пари сами. За целта ще ви е нужна банкнота. Ритуалът се изпълнява на нарастваща луна.

Трябва да вземете банкнотата в ръце и да изречете: „Привличам богатството към себе си и няма да го изпусна. Привличам късмета към мен. Той всеки ден расте. Никой не може да ми го вземе и открадне. Привличам богатство към мен. Не може да се измъкне от мен. Никой няма да го получи от мен ”.

След това сгънете банкнотата във формата на триъгълник.

Банкнотата трябва да се носи в портфейла, но в отделна преграда от другите пари и монети.

1678

Similar Posts