Любов и връзки

Топ съвети за влюбени жени: Как да го накарате да ви пожелае силно

как-да-го-накарате-да-ви-пожелае

За да станете желани за мъжа, на когото държите, трябва да умеете да го съблазнявате, да му доставяте удоволствие, да задоволявате неговите физически и емоционални нужди. Ако някои жени успяват без много усилия всичко това, на други им е необходимо време, за да го постигнат.

Сред дамите най-често битуват две  мнения. Първото е, че ако един мъж ви обича, той е очарован по-скоро от вътрешния ви свят и не обръща голямо внимание на външния вид. А второто, е точно обратно на първото – ако жената е красива, мъжът й прощава всички недостатъци.

Според психолозите, обаче, и двете твърдения са погрешни. Какво търсят мъжете – те мечтаят за красива, добре поддържана, грижовна и интелигентна жена до себе си, с която могат да си говорят.

Да бъдеш обичана е трудна задача

От жената се изисква много. Тя трябва да е любовница, съпруга, приятел, партньор, съветник, домакиня, психолог, грижовна майка и всичко останало, за което се сетите. И тези качества трябва да са събрани в едно.

Когато любимата жена изпълнява перфектно всички тези роли, тя винаги е желана. Мъжът не тича да търси заместник отстрани, страстта не отшумява дори с възрастта. За да отговаряте на критериите за любим мъж, трябва да поддържате любов, да се грижите за външния си вид, да бъдете загадъчни и леко непредсказуеми.

Красиво бельо

Знае се – мъжете обичат с очите си. Те разбират, че няма как половинките им да носят съблазнителни рокли и да бъдат винаги с перфектен външен вид, докато работят или изпълняват своите семейни и домакински задължения.

И все пак, дълбоко в себе си мечтаят да видят избраницата си в ролята на съблазнителка. Ако няма начин това да стане по време на деня, поне вечер, в леглото, нещата могат да са различни. Затова психолозите препоръчват да си лягате винаги облечени в съблазнително бельо, което да развълнува любимия.

Имиджът на любовница трябва да се поддържа! Няма нищо по-лесно от това да отидете в магазина, да изберете комплект съблазнително бельо и да блеснете в целия си блясък пред вашия мъж.

Такова нещо ще има вълнуващ ефект върху него, което означава, че след страхотната нощ ви очакват нежни любовни обяснения, внимание и подаръци.

Красивото бельо трябва да се превърне в неизменна част от вашия „нощен стайлинг“, а за специални случаи се подгответе с още по-вълнуващ погледа еротичен комплект.

Бъдете страстни в експериментите

За да останете постоянно желани, привлекателни, трябва да отгатнете желанията на партньора си и да се чувствате свободни да експериментирате. Мъжете се впечатляват винаги от подобно отношение и се чувстват стимулирани да отвърнат със същото. Интимната „разпуснатост“ ще ви позволи да реализирате смелите си фантазии, да получите удоволствие и нови усещания. Ако вашият партньор не се чувства задоволен, рано или късно ще си намери другаде това, което търси.

Спокойствие

Спокойствието в този случай се изразява в липса на комплекси. Сексуално мъжете не обичат срамежливите момичета, защото те са скучни. Интимният акт следва да се третира като изкуство. Когато партньорът е постоянно интригуван и съблазняван според неговите фантазии, той ще се чувства омагьосан и напълно пленен.

Женственост

Мъжете са привлечени от много неща в жените – тяхното поведение, начин на говорене, чувствителност, уязвимост, нежност и външен вид. Съвременните жени понякога се отклоняват от женствения образ – или външно, или вътрешно. А не бива. Женствеността, която привлича мъжката половина от обществото, може да се изрази в романтични тоалети, подходящ грим, съблазнително поведение, способност за флиртуване, проява на невинност и така нататък. Всички тези качества повишават мъжкото самочувствие и мъжете се чувстват привлечени много силно от своите партньорки.

Всички те повишават самочувствието на мъжа. Ето защо, за да останете желани, не трябва да губите женствения си вид и същевременно да се борите срещу стереотипите.

Точно тези жени привличат мъжете.

Внимание и грижа

Наред с външната красота трябва да има и вътрешна красота. Ако демонстрирате само егоизъм и безразличие към проблемите на избрания, тогава никаква техника за съблазняване няма да помогне.

Грижата се изразява в малките неща – попитайте го как стоят нещата на работа, чуйте проблемите му, съчувствайте му, похвалете го, поласкайте самочувствието му с искрен комплимент.

По правило всяко семейство има свои собствени стереотипи на поведение и междуличностни отношения. Следвайте ги, но не забравяйте и често-често да внасяте разнообразие в тях.

42221

Similar Posts