Във форма Здраве Любопитно

Тя започва да тренира на 56, днес е на 80: На фигурата й могат да завиждат и 20-годишните

най-мускулестата баба в света

Тя започна да тренира на 56, днес е на 80. На фигурата й могат да завиждат и 20-годишните!

Най -мускулестата баба в света е на 80 години

най-мускулестата баба в света

Много от нас от години се опитват да започнат нов живот в понеделник. Ако дори сега сте готови да се предадете на любимия си мързел, срещнете неподражаемата Ернестина Шепард от Балтимор (САЩ), една от най-старите жени културисти.

най-мускулестата баба в света

Тя навърши 80 години и все още се състезава и бяга маратони. На нейната годна фигура могат да завидят 20-годишните.

най-мускулестата баба в света

Според Ернестина през по-голямата част от живота си тя е била заседнал човек и не е обичала упражненията. Тя започва да тренира едва на 56 години със сестра си. Заедно те се пристрастяват към аеробиката и започнаха да участват в състезания по културизъм. През 2010 г. Ернестина влиза в Книгата на рекордите на Гинес, като най -старата жена културист.

най-мускулестата баба в света

Денят на рекордьорката започва в 3:00  сутринта с медитация, а след това с джогинг. В 8:00  започва тренировки, денят и прикючва не по-късно от 22:00ч. С домакинските задължения и готвене се грижи нейният грижовният съпруг Колин, с когото Ернестина е заедно от 60 години. Диетата й включва ориз, пилешки гърди, орехи, зърнени храни и яйца и много вода.

най-мускулестата баба в света

Ернестина е сигурна, че можем да променим живота си на всяка възраст. Най-трудното е да останеш най-големия си фен, дори когато няма кой да те подкрепи. Предлагаме ви, да се любувате на снимки на издръжлива и изключително очарователна рожденичка.

 

1143

Similar Posts