Астрология

Ведическа астрология: Кои знаци на Зодиака ще имат финансов късмет в началото на 2023

Зодии с финансов късмет в началото на 2023

В астрологията се обръща много внимание на движението на планетите, тъй като тяхното движение активно влияе върху живота на човека. Дори в древни времена индийските астролози са правили прогноза по специална ведическа скала, която в момента се счита не само за най-древната, но и за най-точната. И според нея вече е известно кои знаци на зодиака ще имат късмет в началото на година 2023 във финансово отношение.

 

Късмет за Козирозите

От 28 декември планетата Меркурий е в Козирог. А от 29 декември планетата Венера започва да влияе на много промени в Козирог. Подобно движение определено се отразява на знаците на зодиака. Индия е известна със своите точни астрологични прогнози, така че трябва да погледнем на това много сериозно.

Късметът постоянно ще придружава Козирозите, които ще увеличат доходите си. Във всичко, свързано с финанси, тази зодия ще има небивал късмет. Дори и съперничеството да е голямо, съдбата ще бъде на страната на Козирозите.

Затова, скъпи Козирози, вашият шанс е близо. И трябва да се стремите към него, за да не го пропуснете и да увеличите финансите си. Всякакви бизнес връзки ще бъдат много полезни.

Паричен успех за Стрелеца

Древният индийски хороскоп предсказва финансов успех на Стрелците, които в този момент трябва да бъдат много приятелски настроени. И дори парите, които хората от тази зодия са дали на някого и не са ги върнали по никакъв начин, могат неочаквано да се върнат и да се умножат в този момент.

Във всяка област Стрелците могат да успеят – образование, маркетинг или медии. Навсякъде хората от този знак ще бъдат преследвани от паричен успех.

 

Увеличение на доходите на Рибите

Рибите също могат да станат случайни получатели на пари. Доходите ще бъдат благоприятно увеличени за хората от този знак, така че трябва да се подготвят за това.

Паричните постъпления със сигурност ще се увеличат. Рибите могат да получат печалба от всяко свое начинание и предложение от партньори.

1591

Similar Posts