Визуални Тестове

Визуален тест: Изберете ключ и научете вашата скрита сила

Визуален тест - изберете ключ и научете вашата скрита сила

Изберете от тези пет ключа, за да разкриете скритите тайни на подсъзнанието си и да научите повече за скритите си силни страни.

Всеки от тези пет ключа има по-дълбоко значение. Изборът им ще разкрие скритите тайни на вашата мистериозна сила.  

 

№ 1 Ключът на Афродита

Афродита е гръцката богиня на любовта, красотата и сексуалността. Вярвате в истинската любов и имате положителен и прост поглед към живота. Ако сте избрали Ключа на Афродита, защото има птица, това означава, че цените свободата си.

Вашата независимост е една от най-силните ви страни. Освен гълъба, знакът на мира и хармонията, които цените изключително много, ключът е много прост и това показва, че вие умеете да наслаждавате на живота си. Вашата скрита сила е вашата страст и любов.

 

№ 2 Ключът на друидите

В келтската митология друидите се считат за високопоставени членове на обществото. Този ключ има келтски възел, символизиращ религиозните водачи, авторитети и пазители на знанието.

Друидите са имали постоянна връзка със своята общност, а келтският възел е символ на връзката им с общността и природата.

С него се асоциират природата и хармонията, а избирайки го, вие показвате любовта си към природата, сред която намирате спокойствие и уединение. Вашата скрита сила е мъдростта и духовността.

 

№  3 Ключът на царя

Има само един тип хора, които избират ключа на царя и това са тези, които имат високи стремежи. Имате големи мечти и твърдо намерение да ги сбъднете.

Поставяте си важни цели и нищо няма да ви спре, защото можете да правите каквото искате. Знаете как да работите усилено, за да получите това, което искате.

Понякога трябва да ви напомнят да поспрете и да се порадвате на постиженията си. Вашата скрита сила е огромната ви амбиция.

 

№ 4 Ключът на Тройната богиня

Трикетра или троица възелът е бил използван от векове като символ на божеството. Ако сте избрали този ключ, ще откриете, че имате сериозна духовна и свръхестествена връзка.

Често откривате, че вашата интуиция е по-силна от на другите и изглежда, че имате духовна връзка със света около вас. Притежавате невероятната способност да „четете“хората.

Може още да не сте усвоили истинската магия, но знаете, че сте родени за специални неща и имате късмета и инстинкта да стигнете до там. Вашата скрита сила е вашата духовна връзка със света около вас.

 

№ 5 Ключът на Ерос

Ерос е гръцкият бог на привличането и желанието. Римският еквивалент на Ерос е Купидон. Избрали сте ключ със сърце в края и е очевидно, че любовта е много важна за вас.

Близо сте до намирането на истинската си любов, ако все още не ви се е случила. Знаете как да намерите любовта и сте много страстен човек. Били сте били наранявани и преди, но това не ви пречи да продължите да търсите своята сродна душа.

Един ден ще намерите този, който търсите и ще изживеете прекрасни романси, спомените за които ще топлят сърцето ви дълго време.  Малкото връзки, които не завършват добре, трябва бързо да бъдат забравени. Вашата скрита сила е вашата невероятна романтична способност.

948

Similar Posts