Визуални Тестове

Визуален тест: Изберете свитък и разберете какво ви очаква в бъдеще

Визуален-тест-Изберете-свитък-и-разберете-какво-ви-очаква-в-бъдеще-1

Ако искате точна прогноза за близко бъдеще, направете този простичък тест. Избирайки един от 4-те свитъка, ще получите прогноза, която ще се сбъдне през следващите няколко месеца. По този начин можете да се подготвите за предстоящите събития и те няма да са пълна изненада за вас.

Какво трябва да имаме предвид, преди да направим теста?

Не забравяйте, че нито една прогноза не трябва да се приема буквално. Всички те показват само посоката, в която ще се обърне животът ви, а от вас зависи дали искате да я последвате или следвате или не. Тълкувайте, не следвайте стриктно!

Прогнозите се сбъдват само за тези, които са отворени за получаване на нова информация и искрено вярват в тях. Започнете теста само ако наистина се нуждаете от отговор и сте готови да го приемете.

Прогнозата ще се сбъдне в рамките на 3 – 6 месеца. След това можете да направите теста отново.

И така, ако вече сте избрали един от свитъците то снимката, ето какво ви предстои:

1. Такъв избор предсказва успех в много начинания. Ако започвате нов бизнес, можете да бъдете сигурни, че ще успеете. Но това изобщо не означава, че можете да седите със скръстени ръце и да не правите нищо. Действайте и със сигурност ще успеете.

2. Златният свитък пророкува подобрения във финансовите дела. Скоро ще имате късмет и доходите ви ще се увеличат значително. Основната ви задача е да управлявате парите рационално и да получавате максимална полза и удоволствие от тях. Продължавайте да работите усилено и със сигурност ще успеете.

3. Предстоят драматични промени във вашия живот. Изборът на такъв свитък означава преминаване към нов етап. Промените ще настъпят не в една, а във всички области на живота ви накуп. Те да променят живота ви само към по-добро.

4. Всичките ви проблеми ще приключат скоро. Спорни въпроси от всякакъв род ще бъдат разрешени по най-добрия начин и вие ще се радвате много. След това ви очаква голям късмет, а това ще се отрази както на работата, така и на личния ви живот. Възползвайте се от този период, за да съберете мислите си, да си починете добре и да натрупате сили за нови постижения.

36186

Similar Posts