Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 25 юли 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 25 юли 2021

Този ден обещава да бъде светъл и благоприятен. Вселената ще ни изпрати знаци, но трябва да съумеем да ги разчетем. Краят на седмицата за повечето от нас ще е с положителна нотка.

Числото на 25 юли 2021 г. е 8

Изчисляваме го като съберем всички цифри от датата 25.07.2021 г. и да добавяме поредния номер на деня от седмицата, т.е. 7. Получаваме: 2 + 5 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 7 = 26. 2 + 6 = 8.

8 е символ на съществеността на битието. Днес формата има предимство пред съдържанието. Струва си да отделите време, за да се грижите за външния си вид и да купите нови дрехи.

8 е число със спокойна енергия. Помага ни да приемем всичко, което се случва в живота ни в момента. Съсредоточаването върху себе си ще откриете правилното решение, но не бива да забравяте за семейството си и своята половинка.

Основният символ на този ден е пясъчният часовник. Те олицетворяват потока на материята от една форма в друга.

Днес е благоприятен ден за пазаруване.

Нумерологични съвети за тази неделя

Днес е благоприятен ден за размяна, ремонт на стари неща.

Също така е чудесен ден за поднасяне на подаръци на вашите близки и любим/а . Можете да зарадвате с подаръци на непознати хора, ще им направите специално впечатление.

Опитайте се да избягвате отрицателни емоции и забравете за неща като егоизъм, мрачно настроение, негативизъм . На този ден всичко лошо се помни много по-добре от доброто.

Отървете се от боклука

Изхвърляйте ненужните неща без съжаление. Ако направите това, ще освободите място за нещо ново.

Талисмани за късмет за 25 юли

Това е денят на равенството, така че малахитът  ще се превърне в най-добрия талисман – минерал, в който всички четири елемента са съчетани еднакво: вода, въздух, земя и огън.

Платинените бижута също ще бъдат изключително полезни, защото този метал съдържа и наченките на два елемента наведнъж – Въздух и Вода.

Механичен часовник – той е олицетворение на материализма. Ако имате стенен часовник или ръчен часовник с механизъм, това ще ви донесе късмет.

Днешният ден е  един от най-позитивните през юли. Отлична подкрепа за Осмицата ще бъде осигурена днес от противопоставянето на Плутон и Меркурий – двете най-отдалечени една от друга планети.

Щастлива неделя от нас!

Изтеглете си и късметче за деня

260

Вижте още:

Similar Posts