Визуални Тестове

Визуален тест за интуиция: В кои три сандъчета е скрито златото

Визуален-тест-за-интуиция-В-кои-три-сандъчета-е-скрито-златото

Всеки човек притежава интуиция, в по-голяма или по-малка степен. Някои са се научили да използват този ценен подарък, докато други упорито пренебрегват потенциала си.

 

Този лесен тест може да ви помогне да определите колко точно е напреднала вашата прозорливост.

За да определите способностите си, вгледайте се в тези 10 сандъка, 3 от които са пълни със злато.

Наблюдавайте ги няколко минути и да изберете тези, в които според вас се намира богатството.

Не гледайте отговорите и не се опитвайте да предсказвате резултата. Просто се доверете на шестото си чувство.  

А сега разгледайте отворените сандъчета по-долу и да видим колко верни отговора сте дали.

ОТГОВОРИ:

1. Ако сте успели точно да идентифицирате всички 3 сандъка с монети – поздравления! Вашата интуиция е изключително добре развита.
Вие сте проницателен човек и знаете как да се доверите на вътрешния си глас. Имате ценен подарък, който трябва да използвате в полза на себе си и околните.

2. Успяхте да идентифицирате правилно 2 сандъка? Това също е отличен резултат и висок показател за развитието на интуицията ви.
Използвайте по-често уникалните си способности и те не само ще ви помогнат при вземането на важни житейски решения, но и ще станат още по-силни.

3. Познахте златото само в 1 сандък? Не всеки успява да постигне вашият резултат. Имате добър потенциал, който все още не сте се научили да използвате.
Развийте интуицията и тя ще ви помогне бързо да вземете правилните решения и да намерите изход от всяка ситуация.

4. Ако изобщо не сте успели да познаете – не се обезсърчавайте. Просто не сте свикнали да се доверявате на вътрешния си глас. Това умение може и трябва да бъде развито и сега е подходящият момент да го направите.

Визуален-тест-за-интуиция-В-кои-три-сандъчета-е-скрито-златото-2

 

В случай, че не сте доволни от отговора си на този тест за интуиция, не се разстройвайте. Работете върху себе си и се научете да се доверявате на вътрешния си глас. След една година можете да повторите тази задача и да определите какъв успех сте постигнали.

13044

Similar Posts