Езотерика

2 техники за изпълнение на желания с вода, които действат безотказно

2-техники-за-изпълнение-на-желания-с-вода

Всички имаме заветни желания, които въпреки усилията ни, понякога стоят с години несбъднати. Но, няма повод за тревога, защото съществува един доста прост начин да ускорите нещата. Става дума за една много ефективна техника за изпълнение на желанията с чаша вода.

Учените отдавна са доказали, че водата има способност да съхранява и предава информацията, която е била вложена в нея. Използвайки това й свойство можете да се „настроите“ за успех във всичко, да се чувствате по-уверени и да сте спокойни, че държите контрола в собствените си ръце.

Подготовка за изпълнение на техниката

Тази техника на призоваване на вода работи най-добре сутрин след събуждане.

Трябва ви обикновена прозрачна чаша, която да напълните с чешмяна вода. Може да се използва филтрирана такава или размразен лед от фризера.

Може дори да добавите малко прясно изцеден лимонов сок, за да подобрите енергията. Пригответе си и лист и химикал.

Съществуват два вида техника за изпълнение на желание с чаша вода

Методът на Вадим Зеланд

Авторът на езотеричното учение „Трансърфинг на реалността“ Вадим Зеланд предлага своя метод за изпълнение на желанията, който неведнъж е тествал върху себе си и своите ученици.

Написване на желанието на лист

На бял лист хартия трябва да запишете най-съкровеното си желание. Добре е да го обмислите предварително. Внимавайте при формулирането, защото трябва да е напълно ясно и конкретно. Не използвайте отрицателната частица „не“, пишете в утвърдителната форма и в реално време. Например, ако искате да забогатеете, напишете: „Аз съм успешен и богат“. Поставете чашата върху написаното желание.

Работа с дланите

Идва ред на работата с длани. Доближете ги максимално близо една до друга, без да ги докосвате. В този момент си представете, че в пространството между дланите ви се появява своеобразна топка енергия. Завъртете я между тях, усетете присъствието й. Ако не успеете веднага, не се отчайвайте. Може да се получи след няколко опита, но непременно ще се получи.

Кажете мислено или произнесете на глас фразата, която е написана на листа. Концентрирайте се върху този процес, без да се разсейвате с други мисли.

Поставете дланите си отстрани на чашата, но не я докосвайте. Така зареждате водата с енергия и работите за изпълнението на желанието.

След това просто изпийте заредената вода на спокойни глътки, докато да си представяте, че мечтата ви ще се сбъдне. Трябва да сте напълно убедени.

След това забравете всичко и се заемете с обичайните си неща. Началото е положено, семето е посято, остава само да изчакате да покълне и да избуи.

Метод на Хосе Силва

Американският парапсихолог Хосе Силва, основател на лечебни техники, също предлага своя версия за изпълнение на желанията с чаша вода. Този метод е по-подходящ, ако искате да намерите решение на някакъв жизненоважен проблем или да намерите отговор на важен за вас въпрос.

Преди лягане трябва да вземете чаша обикновена вода – хванете я по специален начин – с две ръце, като я придържате с показалеца и палците. Останалите пръсти трябва да бъдат разтворени. Свалете чашата на нивото на слънчевия сплит.

Необходимо е да формулирате ясно и точно вашата молба или желание, например: „Търся отговор, как мога да си платя кредита бързо“.

Ако пък става дума за желание, тогава мисловната форма трябва да изглежда така: „Искам да намеря отговор, как да си намеря по-високо платена работа“.

След това затворете очи и изпийте половината вода на спокойни глътки. В същото време мислете: “Това е всичко, което трябва да направя, за да разреша проблема си.”

На сутринта, още щом се събудите, изпийте и останалата вода в чашата, повтаряйки мислено същата фраза.

Скоро ще намерите решение на зададения въпрос. В случай, че имате повече от един въпрос, правете ритуалите поотделно.

Тази техника ще ви помогне да изпълните желанията си и да решите наболели проблеми. Тя не изисква специални магически способности и дълги подготовки, но в същото време е много ефективна, което се потвърждава от много хора, изпробвали я върху себе си с успех.

Отново ще припомни основните неща, за които трябва да внимавате:

Формулирайте жизнеутвърждаваща мисловна форма. Тя трябва да изглежда кратка и смислена, без частицата „не“.
Препоръчително е да се използва пречистена, разтопена или дестилирана вода. За да се подобри енергията, водата може леко да се овкуси с лимонов сок.
Формите на мисълта (амалгами) трябва да бъдат записани. След края на ритуала листът може да се изхвърли.
Не забравяйте да тренирате добре ръцете си, за да усетите тяхната енергия. Ако не се получи от първия път, повторите техниката отново. Въпрос на време е да се получи.

6988

Similar Posts