Астрология

5.03.2024: Астрологичен съвет за 5 март 2024, вторник

Астрологичен съвет за 5 март 2024

5.03.2024: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 5 март 2024, вторник

5.03.2024: 3 зодии трябва да ВЪВЕДАТ РЕД в ЖИВОТА си на 5 март 2024, вторник

Зодии, на които ще им е трудно през март 2024

 

На 5 март 2024 е необходимо да намалим общуването с тези, които дори потенциално ни причиняват морална вреда и дори да се дистанцираме напълно от тях. Също така е важно да поддържаме спокойствие, като използвате всякакви методи за това.

 

Овен

Не се отклонявайте от предварително планирания курс – както професионален, така и житейски. На 5.03.2024 печелившата тактика не е „една стъпка напред и две назад“, а „пълен напред“. Ще ви хареса, вие обичате да действате така.

 

Телец

Днес е препоръчително да общувате – само с приятни хора; по-добре е да отложите разговорите с другите за друг ден.

 

Близнаци

Професионалното предложение, което ще ви направят, само на пръв поглед изглежда много изгодно. Най-вероятно ще се окаже аналог на прословутото сирене, което може да се намери безплатно само в капана за мишки.

 

Рак

Денят, в който отношенията с най-близкия и любим човек трябва да излязат на първо място. Постарайте се да покажете максимално търпение и най-важното – такт и дипломатичност.

 

Лъв

Всяка невнимателна и необмислена забележка, отправена към някого около вас, може да ви коства добрите отношения с този човек, така че е по-добре да запазите мнението си за себе си.

 

Дева

Денят е благоприятен за любимото ви занимание – подреждане на дома: особено важно е да се отървете от вещи, които не сте използвали отдавна и хора, които ви дразнят.

 

Везни

Критиката, която може да бъде отправена към вас днес, ще бъде неприятна, но не трябва да я отхвърляте: напротив, вземете я предвид и коригирайте допуснатите грешки. Така ще подобрите живота си.

 

Скорпион

Не трябва да влизате в спорове с началниците си, дори ако сте сто процента сигурни, че истината е на ваша страна.

 

Стрелец

Действията на някой, когото познавате, може да ви остави без думи. Но не се разстройвайте – по-добре е да го разкриете сега, а не по-късно и в критичен за вас момент.

 

Козирог

Днес не се правете на нравствена полиция и не взимайте страна в конфликти. Ще си навлечете гнева и на двете страни.

 

Водолей

По-добре е да отложите бизнес преговорите, няма да можете да постигнете споразумение, а загубата на време ще е значителна.

 

Риби

Има голяма вероятност, без да искате, да обидите някой близък, така че преди да кажете нещо, пребройте до десет.

852

Similar Posts