Астрология Любов и връзки

Според зодията: Вълшебни думи, с които ще го задържите завинаги до себе си

вълшебни думи за мъжа според зодията

Искате ли да се разбирате перфектно с любимия човек? Мечтаете ли между вас да има само топлина и нежност? Тогава е добре да знаете колко важно е да намерите правилните думи за него. Съществуват такива за всеки знак от зодиака и те ще ви помогнат да постигнете взаимно разбирателство и да запазите вечно любовта. 

Добрите неща се случват, когато партньорът ви знае, че го цените.  

Основното е, че не трябва да изисквате нещо конкретно от мъжа. Важно е само да използвате правилните думи – те ще ви открият пътя към неговото сърце.

Овен

„Страхотно! Никога не съм виждал друг да прави това толкова добре! „

Целенасочен, енергичен, пълен с идеи, Овенът е лидерът на всеки екип. За него е важно да го виждате като пионер и всяка инициатива да му бъде призната. Просто му напомняйте по-често, че е единственият.

Телец

„Колко красиво и чувствено го каза!“

Никой не цени земната красота толкова, колкото Телецът. Той може да намери уникална емоция буквално във всичко. Ако желае да сподели наблюденията си с вас, не пренебрегвайте неговия импулс.

Близнаци

„Какво ще опитаме следващия път? Какво ти идва на ум? „

Близнаците са универсален източник на движение и нови идеи. Творчеството е тяхното гориво. По този начин ще дръжте вашия любим винаги готов да създаде нещо уникално.

Рак

„Днес можем да останем вкъщи, аз ще сготвя вкусна вечеря.“

Въпреки факта, че Ракът, който стои вкъщи, обича и да готви, пътят към сърцето му също минава през стомаха. Колкото повече ви е грижа за него, толкова повече внимание той ви отделя.

Лъв

„Не спирам да ти се възхищавам!“

Никой не обича повече успеха и вниманието от Лъва. Ако комплиментите ви са истински, той ще обожава своята единствена кралица.

Дева

„Не мога да се справя. Моля те, помогни ми да разбера това! „

Девата е олицетворение на спокойствието и обича да анализира всяка ситуация. Няма проблем, който този мъж да не може да реши. Мъжът Дева става още по-щастлив, когато имат нужда от помощта му.

Везни

„За мен е важно твоето мнение „

Шампион на партньорството е мъжът Везни. Дайте му възможност да бъде част от важна кауза и ще видите как очите му започват да блестят.

Скорпион

„Ти си единственият, на когото мога да кажа за това …“

Скорпионът цени искреността и уважението. Веднага щом споделите с него тайна, ще докоснете сърцето му и той ще започне да ви се доверява за всичко най-интимно.

Стрелец

„Защо просто не си съберем багажа и не отидем някъде? “

Дори ако пътуването е планирано за по-късно, мисълта за него пак  ще успее да стопли сърцето на Стрелеца. Той обича приключенията, така че изпълнението на вашето желание ще се превърне за него в цел.

Козирог

„Правиш го най-добре от всички!“

Козирогът притежава рядка комбинация от амбиция, търпение и отговорност. Малко ласкателство към него и ето, той е вече целеустремен неуморно да се бори за вашето щастие.

Водолей

„Може би трябва да го направим по различен начин?“

Свободолюбивият неконформист Водолей винаги търси причина да се открои от тълпата. Подкрепете го в онези начинания, които никой друг не е правил преди и той ще е само ваш.

Риби

„Чувствам се много по-добре с теб!“

Състраданието и съпричастността винаги вървят ръка за ръка при мъжа Риби. Оставете го да почувства емоционалната връзка помежду ви, доколкото е възможно, тогава той винаги ще е готов да ви осигури щастие.

12541

Similar Posts