Астрология

5.09.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 5 септември 2023, вторник?

Коя зодия ще има луд късмет на 5 септември 2023

Енергиите на 5 септември 2023, вторник, могат както да ви изкушат, така и да ви дадат шансове. Общият фон на деня до голяма степен зависи от това как можете не само да устоите на изкушенията, но и да ги разпознаете.

Понякога приемаме като подарък от съдбата нещо случило се, но това е заблуда, така че бъдете внимателни. Как да се ориентирате? Истинският шанс разкрива нови възможности и е изцяло благоприятен, докато изкушението винаги носи в себе си и доза негативност.

Например, ако трябва да дадете негативна оценка за колега, защото това е вашият шанс да заемете неговото място. Ето какво е изкушение – то ще ви тества за готовност да получите това, което искате на всяка цена, дори и чрез недостойни методи.

 

На 5.09.2023 е важно да сте събрани, внимателни и чувствително да следите всичко, което ви изкушава. Тези изкушения са препятствия по пътя към истинския ти, към осъзнаването на истинската Съдба.

Ако сте много силно изкушени от нещо, помислете си добре – твърде натрапчива ли е идеята ви? Може би тя изобщо не е това, от което наистина се нуждаете?

 

Тактично избягвайте да влизате в спорове, стойте далеч от неприятните разговори.

Не се пренатоварвайте, задайте си умерено темпо и не се тревожете, ако то не е твърде бързо. Днес бързането само ще увеличи вероятността от сериозни грешки със сериозни последици.

Важно е да се има предвид, че всички хора са различни, всеки има свой собствен потенциал и ритъм на живот.

 

Днес може да се натъкнете на различни хора, някои от които вероятно ще ви подразнят с нещо.

Важно е да приемете индивидуалността на всеки човек и вместо да се ядосвате, просто осъзнайте, че хората сме различни и не правете трагедии от това.

Този вторник трябва да сте сдържани и внимателни. Бъдете толерантни към недостатъците на другите, не реагирайте бурно, а си правете изводите.

Коя зодия ще има луд късмет на 5 септември 2023?

 

Козирог

На Козирозите звездите препоръчват днес да преговарят смело, защото ще могат да спечелят от всяка една ситуация, без значение от нейната сложност – както в професионален, така и в личен план. Всъщност, представителите на този знак не са от най-общителните в зодиакалния кръг, но днес ще придобият комуникативни умения, които ще им позволят да се разбират перфектно дори и с най-несговорчивите събеседници. Така че, Козирози, много е важно да се възползвате от добрия шанс и да разрешите всичките си проблеми.

 

Щастлив вторник на всички зодии! Най-хубавото тепърва предстои…

8789

Similar Posts