Любов и връзки

5 фрази, с които ще спечелите сърцето на любимия и ще направите връзката щастлива

как да спечелите сърцето на любимия

Според психолозите, съществуват 5 простички фрази, с които ще спечелите доверие и ще накарате и двама ви да се почувствате щастливи във връзката.

Всяка жена има огромна сила и потенциал. Тя може да съживи абсолютно всичко, за което мечтае. Просто трябва да знаете какви „лостове“ си струва да приведете в действие.

“Искам те”

Много е важно да останете желани за партньора си, дори ако сте заедно дълго време. Повярвайте, ако му кажете тази фраза, той не само ще се чувства „на седмото небе“, но и ще очаква още и още, което е отлично за връзката ви. Какво по-хубаво от това да се чувстваш оценен, обичан и приет, независимо от всичко. Казвайте си “Искам те” един на друг по-често и не забравяйте работите за подобряването на интимния си живот.

“Какво бих правила без теб”

Могат най-общо да се обособят четири типа жени: момиче, домакиня, любовница и кралица. Момичетата винаги получават това, което искат, защото познават отлично една определена област на влияние върху мъжете. Да, такава жена знае как да си поиска каквото и да е, при това така, че мъжът да не може да откаже.

Домакинята е в по-непривилегирована позиция – тя по-скоро би си купила храна за вкъщи, отколкото ново червило за себе си. Често забравя да отиде на фризьор и вместо да се погрижи за себе си, ще готви неуморно. Този тип жени отдават цялата си енергия на семейството, но мъжете започват да ги чувстват като даденост много бързо, което е жалко.

Любовницата от своя страна е винаги безупречна. Жилището може да не е от най-чистите, но самата тя е перфектно изглеждаща и желана.

Жената, тип кралица, пък е независима, красива и непристъпна.

Независимо от кой тип сте, не забравяйте да кажете на вашата половинка тази проста фраза: „Какво бих правила без теб“. Мъжът ще го оцени и ще иска да направи още повече.

„Ти си толкова…“

Комплиментите винаги са подходящи, независимо от ситуацията. Те са като балсам, който лекува душата, повдига самочувствие и дори променя възприятието.

“Благодаря ти за това, което правиш за мен”

Формулата за щастие е проста и всяка жена го знае, но по някаква причина не бърза да я използва на практика. Всички неблагоприятни фактори веднага се намесват, за да саботират процеса – комплекси, самочувствие и глупавото желание да получите светкавични резултати. А може да е иначе.

Първо, думите на благодарност не глезят партньора, а по-скоро го лекуват.

Второ, по-добре е да потиснете егоизма си, няма как да е пълноценна връзката, ако го проявявате в нея.

Трето, добрите резултати зависят от искреността, с която произнасяте горните вълшебни фрази.

Ако наистина обичате този мъж, ще е много лесно да се справите. Пробвайте.

  “Прощавам ти”

Кавгите са неизбежни. Някои психолози дори казват, че те са знак за дълбока връзка. Не се случва винаги всичко да е перфектно, нещо все ще е досадно, а друго – приятно. И това е добре.

„Прощавам ти“ е много силна фраза, която не бива да се казва, ако не е истина.

Щастието в една връзка е свързано с уважение. Ако уважавате, цените себе си, ще се отнасяте и към партньора си по същия начин. Думите имат огромна сила, но те се превръщат в безценно лекарство, само ако са произнесени от сърце.

10356

Similar Posts