Във форма Здраве

Рецепта от Библията: Мощно лекарство на 3500 години, което лекува куп болести

рецепта от библията

Днес ще обърнем внимание на едно старо библейско лекарство. Тази рецепта идва от древната медицина и е на 3500 години.

Знаем, че маслиновите дървета се отглеждат от древни времена и се използват като храна и лекарство по целия свят. Техните листа имат най-лечебните свойства, които могат да излекуват пневмония, гонорея, туберкулоза, грип, менингит, херпес, хепатит В и др. Това се дължи на съединението на олеуропеин .

Маслиновите листа могат да се използват и след операция при различни инфекции, гъбички и бактерии.

Ползите идват от антипаразитните, антибактериалните и противогъбичните свойства на олеуропеина.

Древно лекарство  – чай от маслинови листа

Чаят от маслинови листа помага срещу пневмония, гонорея, туберкулоза, грип, менингит, хепатит В, херпес, синдром на хроничната умора, атеросклероза, ботулизъм, малария, язва на стомаха, дифтерия, инфекции на пикочните пътища и енцефалит.

Редовната консумация не само ще помогне в борбата с различни заболявания, но и ще укрепи имунната система и ще ви осигури допълнителна енергия. Този чай трябва да се консумира след химиотерапия или когато сте стресирани и искате да се отпуснете.

Ето и рецептата за „Древен чай от маслинови листа“

Необходими съставки:

15-20 сушени маслинови листа

2-3 л. вряща вода

Можете да съберете листата през пролетта и да ги оставите да изсъхнат на въздух. След това ги поставете в стъклен буркан и съхранявайте на хладно, сенчесто място.

За приготвянето на този чай ще са ви необходими 15-20 листа.

Поставете листата във вряща вода и гответе за 10 минути. Извадете ги. Оставете чая да се охлади за 15 минути. По желание можете да добавите мед или лимон.

Този чай е чудесен за общо укрепване на здравето и трябва да се консумира няколко поредни седмици, за да изпитате пълните му ползи.

1340

Similar Posts