Любов и връзки

5 грешки на жените в леглото

Greshki-na-zhenite-v-legloto

Както мъжете, така и жените допускат някои грешки в леглото. Сега ще разгледаме петте основни грешки на жените в леглото.

 

1. Не се крийте зад маската на светица! Това е много грешен подход. Просто бъдете неговата Мерилин Монро и оставете ролята на светица за извън спалнята.

2. Не се правете на умряла риба в леглото! С една дума, не се срамувайте да бъдете разкрепостена. Опитвайте нови неща! Импровизирайте!  Вашият партньор очаква това от вас.

3. Забравете феминизма си! Оставете го да бъде ваш учител в леглото. Така ще задържите интереса му и той ще продължи да ви желае.

4. Гледайте филми за възрастни, заедно с него, без да го съдите! Какво толкова? Той просто иска да погледате заедно. Мъжете се вдъхновяват от това, затова не му отказвайте! Не бъдете като повечето жени, които дори не искат да чуят за това. Може би ако го послушате и погледате повече такива филми с него, ще видите, че интимният ви живот ще стане много по-забавен и интересен.

5-greshki-na-zhenite-v-legloto

5. Не правете коментари относно тялото му, докато сте в спалнята, като например, ” напълнял си”, ” имаш голям корем”, “прекалено си слаб” и други такива. Така със сигурност ще убиете желанието му и ще го накарате да се чувства зле. Обичайте го такъв какъвто е и ви гарантирам, че ще имате незабравими моменти в леглото.

4374

Similar Posts