Езотерика

5 правила, които ще сбъднат желанията ви

правила за сбъдване на желания

Нашите желания не винаги се изпълняват, но специалистите ще ни научат как да ускорим този процес и да сбъднем мечтите си. Всичко, което е необходимо, е да следваме няколко прости правила.

Способността да бъдем позитивно настроени

Първото и най -важно правило за изпълнение на всякакви желания е способността да сме позитивни. Хората, които мислят оптимистично, винаги са една крачка пред останалите. Това не е случайно, а важна закономерност.

Желанието трябва да е за добро

Нашите желания и цели в живота не бива да навреждат на никого. В противен случай Вселената просто няма да ги изпълни и няма да осигури късмета, който би ни помогнал да постигнете целите си.

Дори и да искате да постигнете нещо, за да накарате врага да ви завиди, желанието е много по -малко вероятно да се сбъдне. Мислите трябва да са чисти.

Желанието трябва да е ясно и разбираемо

Просто „искам да намеря любов“ не върши работа.

Трябва да сте осъзнали какъв да е вашият любим човек – външно и вътрешно.

„Искам да си намеря работа на добра заплата“ също е „път към нищото“.

Спецификата е важна. Ако все още не знаете какво точно искате, но постепенно го разбирате, запишете важните моменти на лист и ги препрочитайте периодично.

Например, ако искате да работите в сферата на услугите, напишете това. Стеснете кръга, за да направите желанието възможно най -конкретно.

Задайте определен период за изпълнение на желанието

Например, да обновите апартамента си в рамките на две години, да си намерите желаната работа след месец, да посетите определена държава през първата половина на годината и т.н. Това ще ви мотивира по-добре.

Забравете частицата „не“ и думата „не“

Желанието не трябва да съдържа отрицания.

Например „Иска ми се да нямам проблеми“ е грешен подход. „Искам да се отърва от семейните проблеми“ – ето коя е правилната формулировка.

Факт е, че Вселената не възприема отрицанието. Ако кажете: „Искам да не се разболявам“, тя чува: „Искам да се разболея“. В резултат на това получаваме това, което не искаме и което, всъщност, се опитваме да избегнем.

Използвайте всякакви средства

Ако някой ви предложи помощ, съгласете се. Ако сте на кръстопът, тогава поемете по пътя, който може да е по-труден, но със сигурност ще ви отведе до мечтата ви.

Не се страхувайте от трудности и препятствия. Вашите средства за постигане на целта могат да бъдат всякакви, само е важно те да не навредят на никого.

2042

Similar Posts