Любов и връзки

5 признака, че се срещате с „татко си“ и какво не й е наред на тази връзка

5 признака че се срещате с „татко си“

Много момичета са привлечени от образа на силен и грижовен партньор, един вид „татко“, който е мил и грижовен и който може да реши всички проблеми като истински магьосник. Да се срещаш с  „татко си“ има и друго предимство – можете да си позволите да бъдете по детински весели, лековерни и несериозни. Защото, каквото и да се случи, „тати“ ще оправи нещата.

В действителност обаче връзката с такъв мъж може да донесе много трудности. Какви са те? И как да разпознаем мъж с черти „татко“ още в ранните етапи?

Какво не е наред с татковците?

От една страна, няма нищо лошо в това да се грижиш, да искаш да направиш любимата си щастлива и да си готов да изпълниш всеки неин каприз.

От друга страна, най-често тези черти идват в комплект с други, които не са толкова приятни: жестокост, жажда за контрол, склонност към злоупотреба, властност, ревност, емоционална студенина.

Изграждането на здрави и силни отношения с „татко“ обикновено е трудно (ако не и невъзможно). Но, уви, повечето от „татковците“ имат точно такъв характер.

Ако обидната или емоционално студена връзка не е вашата цел, трябва да стоите настрана от „татковците“.

Какви са признаците, че се срещате с „татко си“?

Има много скрита агресия

Обикновено в отношенията се стремим да покажем най -добрата си страна. Следователно „татковците“ по правило крият добре агресивността си (особено ако искат да угодят на някого). Те могат да изглеждат общителни, шепнещи, страстни и така нататък.

Но също често са пълни с добре прикрит гняв, който е готов да избухне на повърхността от всякакви дреболии – дори от изпаднало от ръцете парче торта или пък някоя неподходяща шега.

Ако той „пламва“ по този начин вече на романтичния етап от връзката, представете си какво ще се случи, когато се сближите? Готови ли сте да издържите изблици на гняв заради дреболии?

Не иска да има деца

Приказките за родителство могат да вбесят много мъже. Но децата са най-досадни за татко. Защо?

Защото всъщност той вече има едно дете – вие. Той не е готов да поеме допълнителна отговорност, нито е готов да се състезава за вашето внимание с някой друг.

Той се държи странно с баща ти

Джентълменът е галантен с вас по цял ден, просто кара приятелите ви да се влюбят в него, пленил е и майка ви. Но при вида на баща ви сякаш не е на себе си и се държи странно? Това е един от сериозните признаци на това, че си имате не мъж, а „татко“.

В това няма нищо странно: той най -вероятно има затруднения с раздялата със собствения си баща, така че когато срещне родителя ви, това го „връща“ при неговия. И той не може нормално да реагира при взаимодействието с него.

Трудно му е да се отвори

До третия месец от вашата любов той е имал доста ясна представа за това коя сте и откъде сте. Разбира се, има още много да се учи, но вече има основа.

А вероятно вие не знаете почти нищо за него. Такъв господин не говори за миналото си (особено за детството си), за това защо е взел това или онова решение.

Трудно е „татковците“ да се отворят, тъй като често решават да оформят и поддържат силната „фасада“ на своята личност.

Те се страхуват да покажат своята уязвимост (дори на близки) или да дадат поне една причина да им бъде навредено. Затова вашият „татко“ ще се опита да изглежда перфектно, често като крие част от истината за себе си.

Невъзможно е да се спори с него

Въпросът не е, че „татковците“ са естествено родени дипломати, а точно обратното. Те няма да признаят, че грешат и ще отстояват позицията си, докато не ви омръзне да спорите.

Открихте ли вече няколко знака от този списък, които перфектно описват партньора ви? Не бързайте да прекратите връзката, а се опитайте да разберете дали вашите възгледи за съвместно бъдеще съвпадат.

И не забравяйте да се доверите на инстинкта си: интуицията никога не лъже.

1200

Similar Posts