Езотерика

5 признака на слаба аура

Признаци на слаба аура

Аурата на човек (на гръцки αυρα „дишане“) в редица различни езотерични вярвания и източни религии е проявление на душата и духа на човек. Аурата не е обект от реалния живот и съответно не е обект на изследване на никакви научни дисциплини, но не е необичайно тази концепция да се използва в различни псевдонаучни области, например в концепциите за биополета. , радиестезия или алтернативна медицина.

Всъщност всеки човек има свое биополе, аура, определена енергия. Някой има достатъчно енергия и за работа, и за семейство, а очите му греят от щастие, а друг е в депресия, вечен стрес, недоверие към света и т.н.

 

Признаци на слаба аура

Неспособност за фокусиране върху каквото и да било. Вниманието ви е разконцентрирано, мислите са объркани, разстроени.

Депресия, неврастения – психично разстройство от групата на неврозите, изразяващо се в повишена раздразнителност, умора, загуба на способност за продължително умствено и физическо натоварване.

Хората не ви чуват и не искат ви слушат, думите ви нямат тежест.

Пренебрегване на другите около вас.

Няма желание да се занимавате дори с онези неща, които са ви доставяли удоволствие.

Упражнение за развитие на аурата

 

Легнете на легло или диван, изберете точка на тавана и гледайте тази точка за две минути, като в същото време пребройте на глас от 1 до 120, пребройте числата.

Благодарение на това упражнение, по време на упражнението, в главата ви няма да възникват мисли, психиката ви ще си почине, увереността ви ще расте, аурата ви ще се укрепи.

272

Similar Posts