Езотерика Психология

5 тайни, с които ще привлечете късмета и парите в живота си

тайни за привличане на късмет и пари

Биоенергетиците определят шест основни причини, поради които хората биват успешни. Това не е случайност, а най-обикновен модел на поведение, от който може да се възползва всеки.

Пет лесни стъпки ще ви помогнат да привлечете щастието

Пет лесни стъпки могат  да ви помогнат да привлечете щастието. Опитайте се да не се състезавате с останалите, а вървете към целта по свой собствен начин. Малко хора правят това, защото най -краткият път към целта винаги е най -трудният.

Стъпките, които ще предначертаят пътя към вашите мечти

Работа, която вдъхновява

Ако човек планира да стане успешен, като прави нещо, което не му харесва, той ще се провали. Работата трябва да ни вдъхновява, така че с удоволствие да работим върху нея ден и нощ. Невъзможно е да сме щастливи с омразна работа.

Ето защо всеки човек трябва да започне с търсене на вдъхновяваща цел, с търсене на нещо, което не само може да генерира доход, но и да му достави удоволствие. Абсолютно всички успели хора на тази планета правят това, което им харесва. Няма нито един човек, който да каже – мразя работата си, но печеля милиони. Когато харесваме нещо, ние сме готови да му отдадем всичките си сили.

Гъвкаво мислене и позитивност

Няма човек, който да не се чувства разстроен от неуспехите. Разликата между богатите и успелите хора и останалите е, че те не се „разпадат“ под тежестта на проблемите, а стават по -силни. При всеки неуспех те успяват да останат позитивни и знаят, че всичко, през което преминават, ще им помогне да се сбъднат мечтите в бъдеще.

Когато човек се разстройва за малките неща и бързо се отказва от това, което е започнал, той прекъсва връзката с центъра на изобилието на Вселената.

Вселената вече не му помага по начина, по който би искал, защото той самият не вярва в собствения си успех.

Необходимо е да се справим с негативите и нагласите, никога да не изричаме слова от рода на: „аз съм провал“, „не мога да постигна нищо“, „всички са измамници“ и т.н. Това се отразява много зле върху енергията и  късмета ни, включително и спира пътя към богатството.

Трудолюбие

И успелите хора понякога страдат от мързел, но знаят как да се справят с отлагането. Те имат строго определено време за работа и забавление, така че не е нужно да се принуждават да изключват социалните медии, за да продължат да работят по своите задачи.

Успешните хора не използват оправдания. Те винаги работят, когато ситуацията го изисква. Ако ви е трудно да се борите с отлагането, значи имате грешни цели, нелюбима работа или жизнеността ви не е на необходимото ниво. Физическата активност, спортът, ходенето пеш ще ви помогнат много да повишите силите си.

„Не“ на завистта

Има и изключения, но в повечето случаи успешните хора просто нямат време да завиждат. Те са вдъхновени от факта, че някой се е оказал по -добър, приемат опита на другите и не се затормозяват с мисли за несправедливия световен ред.

Завистта е това, което възпрепятства успеха и кара човек да губи жизнената си енергия и време.  

Основната цел на успешните хора не са парите

Изкарването на милион не е правилната цел. Намирането на тази дейност, която ще осмисли живота ви – ето това е добра цел.

Вашата цел трябва да носи най-висшия смисъл. Някой иска да стане световен шампион по бягане, друг – най-добрият строител или инженер в света. Това са все достойни и много вдъхновяващи цели.

Разбира се, да бъдеш успешен без късмет е трудно. Но винаги можете да помислите как да увеличите късмета си – например, да научите кои талисмани са подходящи за вас и да се възползвате от тях.

Те ще ви помогнат да се справите по-лесно с проблемни ситуации, да спечелите много пари и да се „задържите на повърхността“, независимо какво се случва.

4501

Similar Posts