Любов и връзки

7 очевидни и скрити признака, че мъжът е ваш

признаци-че-мъжът-е-ваш

Срещате някого, влюбвате се, но не преставате да се питате дали това е вашият човек. Да, понякога е трудно да разберем това. Ето защо психолозите ще се опитат да ни помогнат със 7 сигурни признака, които недвусмислено сочат, че този мъж е ваш.

Страст във връзката

Общоприето е, че истинското чувство определено ще се почувства чрез проявеното влечение. В повечето случаи това се и случва. Хората са привлечени един от друг и искат да изградят съвместно бъдеще.

Страстта е показател, че две личности са интересни една на друга и е не им е скучно заедно.

Именно силното влечение, което си правите един на друг, се счита за най-завладяващ и невероятен сигнал, че между вас нещата са повече от добре.

Доверие

Психиката на хората е такава, че те се интересуват партньори, които са подобни на тях самите.` Приятно е да общувате с някой, с когото си приличате и с когото с лекота споделяте емоциите си.

Това определено създава чувство за сигурност. Ако на човек може да се има доверие, тогава той влиза в категорията на близките и приятни личности.

Доверието е основата на междуличностната комуникация, без този компонент е може да има нищо.

Взаимни чувства

Възможността да подарите на някого топлина и обич е нещо велико. Ако обичате несподелено, това не носи никаква радост. Рано или късно ще трябва да се разделите както с човека, така и със собствените си илюзии. Подобна любов е болезнена и трудна, сравнима единствено със силната физическа болка.

От друга страна, взаимните чувства са силен индикатор, че една връзка е истинска, значима и може да доведе до дълъг и щастлив край.

Заедно си ви е перфектно, нямате нужда от други хора, за да сте щастливи

Когато хората се напаснат, те се чувстват добре заедно. Дори и без да го осъзнават. Нуждата от изненада и радост идва от осъзнаването на нечия неприкосновеност и желанието да се даде на другия човек топлина и неизчерпаема радост.

Единството в двойката се дължи на факта, че хората дълбоко се чувстват и разбират. Любимият човек не трябва да обяснява всичко няколко пъти. Чудесно е, ако и вкусовете съвпадат: можете да прекарвате време в гледане на филми заедно, да спортувате, да четете книги, да слушате музика.

Чувството за едно цяло е изразено в много посоки, но една от най-важните е необходимостта от това да пазите и грижите един за друг взаимно, да отворите напълно сърцата си един за друг.

Съвместни планове за бъдещето

Способността да гледате на живота в една посока значително опростява всичко. Става по-лесно да мечтаете, да правите планове, да се наслаждавате на всичко, което се случва. Постиженията ви са видими, ясно изразени и целенасочени.

Съвместните планове се обединяват и заедно се стремите към значим резултат.

Истинската любов не засяга мнението на другите

Истинската любов не се влияе от мнението на другите. Влюбеният мъж засвидетелства готовност да защити собственото си мнение пред онези, които не приемат и осъждат избора му. Ако жената чувства, че мъжът излъчва увереност, тогава тя започва да се чувства спокойна и уверена до него. Не е нужно да мислите много, за да разберете дали това е правилният човек.

Достатъчно е да се вслушате в собствената си интуиция – тя ще ви подскаже какво решение да вземете.

Може ли чувствата да заблудят

За съжаление много жени стигат до извода, че под влияние на силни чувства са способни да правят глупости. Някои отбелязват, че в миналото си са били жестоко заблудени в избора си, а след това не са знаели как да запълнят произтичащата духовна празнота. Твърдението, че чувствата могат да заблудят, обаче, не е напълно вярно. Можете да сгрешите в определен човек, да не го познавате докрай, но не и във връзката си с него.

С течение на годините може да дойде разочарование, усещане за безсмислено изживени дни. Това обаче не обезценява миналия опит, не го прави по-малко значим и интересен. Необходимо е да развиете интуиция, да следвате интуицията и да имате желание за изграждане на силни взаимоотношения.

Ако един мъж подхожда на жената във всички отношения, тогава тя няма да се колебае дълго време. Дамите безпогрешно могат да отчетат с кого наистина си струва да споделят дните си.  

6298

Similar Posts