Любов и връзки

7 признака, че мъжът до вас е вашата сродна душа

сродна душа

Сродната душа не е измислица или фантазия, сродни души наистина съществуват. И сега можете да проверите колко духовно сте близки с мъжа до вас чрез няколко специални знака.

Как се срещат сродните души?

Понякога сродни души се срещат чрез общи приятели и познати. Това е една от  причините да продължавате да уважавате дори тези хора, които не харесвате: те могат случайно или нарочно да ви доведат до някой, който ще направи живота ви по-красив и смислен.

Кои са знаците, че мъжът до вас е вашата сродна душа?

Усещане за дежавю

Може да имате чувството, че сте срещали този човек преди – насън или в друго измерение, в друг живот. Възможно е в предишни животи да сте имали любов и дълбока връзка с този човек.

Дежавю е усещането, че това, което се случва сега, вече се е случило в миналото, въпреки че със сигурност не се е случило. Това е един от най -важните показатели, че сте сродни души: вие сте толкова близки, че се виждате отново и отново в нови животи.

Трябва също да слушате интуицията си. Понякога се чувстваме много близък човек, който е на километри далеч от нас. Шестото чувство наистина е много важно в това отношение.  Някои неща просто се усещат и сме сигурни в тях, дори и да няма логично обяснение.

Необяснимо силно привличане

Понякога се случва любовта да пламне от първите минути на първата среща. Това е знак, че сте срещнали сродна душа, с която имате  кармична връзка.

Необяснимото привличане понякога е индикатор, че мъжът наистина е много близък с вас по енергия, по дух, по мироглед. Ако аурите на двама души са много сходни, тогава когато се докоснат, има резонанс, който се усеща от всяко влакно на душата, всяка клетка на тялото.

Абсолютно сходни цели и принципи в живота

Сродните души често имат едно и също мнение по почти всички въпроси или поне по важните. Например, сродните души имат еднакво отношение към парите, еднакви разсъждения за смисъла на живота и така нататък.

Такива хора нямат разногласия по важни въпроси, но ако го направят, компромисът се намира много бързо. Ако изпитвате такова нещо с човека до вас, това означава, че той определено е вашата сродна душа, а не просто човек със сходни интереси.

Силна любов с приемане на всички недостатъци

Сродните души са тези, които харесват взаимно дори и своите недостатъци. Те си прощават лесно. Но в случай, че процесът е едностранен, това не е родство на душите, а токсична и болна връзка между жертва и тиранин.

Страхът да не загубим човека до нас се случва абсолютно автоматично. В този случай жената не може да обясни защо харесва този или онзи му недостатък.

Психическа връзка

Сродните души често започват или завършват изреченията си едновременно. Често си „четат мислите“ и знаят къде се намира другия и какво чувства в момента.

И винаги усещат, ако другата им половинка е в беда.

Среща при много странни обстоятелства

Сродната душа се появява бързо и изведнъж в живота. Определено ще го почувствате на енергично ниво, ако това се случи. Подобна среща често е много необичайна. След нея веднага започват обаждания, кореспонденция и двамата не могат да се откъснат един от друг.

Любовта се развива много бързо, защото няма начин да се устои на подобен магически духовен магнетизъм.

Завист от страна на другите

Това е косвен знак, но все пак, ако хората около вас реагират по този начин на вашите взаимоотношения, замислете се сериозно. Роднини и приятели сякаш изведнъж започват да ви обезкуражават да имате връзка с такъв мъж.

Така че, ако изведнъж много хора започват да се отвръщат от вас, това показва, че връзката ви с този мъж е наистина уникална.

30091

Similar Posts