Астрология

Ако искате да бъдете с мъж Лъв: За какво трябва да се подготвите

Мъжът Лъв винаги се нуждае от публика. Можете лесно да го очаровате, ако се научите ласкаете и обожавате. Ако той е спокоен и миролюбив, това най-вероятно е измамно впечатление. Само да прокарате ръка по лъвската му козина и огънят веднага ще се разпали. Често играе роли. Лъвът може да бъде галантен романтик, а и е много лесно да го привлече в любовна игра – това се случва моментално.

За да е щастлив в любовта мъжът Лъв трябва да бъде обичан, да му се възхищават и да го обожават

Той с удоволствие ще харчи много пари за жена си, но не мислете, че вече сте спечелили сърцето му. Връзките с този знак са доста сложни и пълни с изненади.

Той е много ревнив и трябва да имате предвид това. Мъжът Лъв ще ви стисне в лапите и ще ви диктува как трябва да живеете. Той трябва да контролира всяка ваша стъпка и това може да ви дотегне с времето.

Няма значение дали вашият Лъв е спокоен или бунтовник – импулсивният лидер винаги спи в него. Трябва да се научите как да успокоявате мъж под зодия Лъв, да охлаждате пламъка му, да балансирате кралските му навици и в никакъв случай да проявявате агресия.

Той няма да ви позволи да работите и да печелите много. Ще бъдете домакиня, но пред неговия антураж определено трябва да приличате на кралица.

В брака животът трябва да се върти около мъжа Лъв. Ако той получи необходимото внимание и грижи, тогава няма да почувствате липса на неговата щедрост. Той ще ви направи комплимент и най-вероятно ще ви бъде верен.

Мъжът Лъв просто е твърде мързелив да търси някой друг, ако вече е намерил своята спътница в живота.  Той смело ще защитава своите лъвчета и съпругата си. Пригответе се също за социално активен живот и хазартните хобита на съпруга си Лъв. А също и за факта, че той ще поправи всичко и почти винаги успешно.

Мъжът Лъв е душата на компанията. Но характерът му не е лесен. Той е много по-умен, отколкото изглежда и винаги успява.

Подарете му невероятна страст и любов и тогава той няма да избяга никъде. Не забравяйте, че той обича всичко красиво и цени грижата. Обича да обгрижва своята красива жена и ще трябва да бъдете на ниво.

Ако обичате драматични сцени, тогава имате вероятността от успешно съжителство с Лъв. Този човек е нежен, но не знае как да съчувства на чужди проблеми.

Не обръщайте на децата си повече внимание отколкото на съпруга си Лъв. Той се смята за господар навсякъде, както у дома, така и в обществото.

Винаги е горд лидер, но е овластен от увереността, че е обичан и уважаван.

Ако искате да бъдете с мъж Лъв, пригответе се да посветите живота си на неговия комфорт и благополучие.

16025

Similar Posts