Астрология

Пълнолуние на 22 август: За кои е най-опасно и кои ще спечелят най-много от него

пълнолуние на 22 август

Всеки човек по някакъв начин е повлиян от Луната. През периода на своята дейност, а именно на пълнолуние или новолуние, много хора може да се почувстват зле, да се оплакват от лош сън, а също и да изпитват трудности в една или друга област от живота си.

Пълнолунието на 22 август ще бъде опасно за кариерата, много зодии рискуват, ако не да загубят работата си, то да развалят отношенията си с шефа. Лъв, Козирог, Дева и Везни трябва да бъдат особено внимателни.

Представителите на тези знаци на зодиака трябва да държат емоциите под контрол, да не влизат в конфликти и дори да пренебрегнат, ако това е необходимо, личните отношения в името на работата.

И останалите представители на зодиакалния кръг не трябва да се отпускат.

Какво може и какво не трябва да се прави в деня на пълнолунието и два дни след него?

Какво не може да се прави?

По време на пълнолуние в края на лятото хората са по-емоционални, а някои дори откровено агресивни. Ето защо, ако решите да поискате бонуси или да организирате важно събитие, 22 август очевидно не е подходящият момент за това.

Също така не бива да изхвърляте лични вещи и като цяло да организирате почистване на къщата. Заедно с материалните ценности можете да изхвърлите положително отношение от дома и живота си, което означава, че рискувате да прекарате първата половина на септември в депресия.

И последното, пълнолунието не е най -доброто време за посещение на лечебни заведения и още повече да се прави хирургическа интервенция.

Първо, изходът ще бъде трудно да се предвиди, и второ, рехабилитацията ще отнеме много повече време от първоначално планираното. Разбира се, това не важи за спешните случаи.

Какво трябва да се направи през периода на пълнолуние?

Последният акорд на лунния цикъл се отрази чудесно на романтичните отношения. Ако сте се канили да прекарате повече време с любимия човек, сега е най -доброто време за това, с изключение на онези знаци на зодиака, които посочихме по-горе. Вместо това те трябва да дадат приоритет на работата.

Още един ценен съвет: Луната обича мащабни действия с финансите.

22 август е моментът да започнете да инвестирате. Ако отдавна планирате да инвестирате парите си в недвижими имоти, тогава няма да намерите по-удачен период.

Но трябва да сте подготвени, че разходите и временното изпразване на касичката ще се почувстват и в началото на есента ще трябва да стегнете малко коланите си.

Все пак, повярвайте, резултатът ще си заслужава.

Също така 22 август отлично време да отделите време за себе си и своето личностно израстване. Започнете ли някакво обучение, то ще донесе много повече плодове, отколкото си представяте.

Денят е подходящ за медитация, йога и духовни практики.

Дори една най-обикновена разходка сама по себе си може да постави мислите ви в ред и да ви накара да вземете най-правилното решение в напрегната ситуация.

1331

Similar Posts