Астрология

Ангел пазител 15 февруари 2023: Какво да поискаме от него

Ангел пазител 15 февруари 2023

За да бъдат удовлетворени молбите и желанията ни е важно да знаем кой небесен пазител отговаря за днешния лунен ден. 

Всеки от нас има свой ангел-пазител. Според православната традиция той придружава човек през целия му живот, от раждането до смъртта и му помага в трудни житейски ситуации. 

Всеки ден от лунния календар също има свой ангел-пазител – в деня, когато той управлява на небето, всеки без изключение може да се обърне към него.

 

Ангел – пазител на текущия лунен ден е Алфар/Анвар

Ангел- пазител на текущия лунен ден е Алфар, или Анвар – Пазителят на индиговия цвят, Господарят на трите кръста и Ангелът на мечтателността и меланхолията.

 

Какво дава на хората?

Той дарява жените с интуиция, гъвкавост на ума, способност бързо да се ориентират в ситуацията, да претеглят всички съществуващи фактори и да си направят правилните изводи от тях.

 

Какво да поискате от него?

Астролозите съветват онези, които спешно се нуждаят от определена сума пари, да се свържат с Алфар-Анвар. Дори и да си мислят, че няма откъде да ги вземат, този ангел пазител може да направи истинско чудо.

Стар дълг ще бъде върнат ненадйно, ще се получат пари, от които отдавна човек се е отказал или пък друго, но сумата, от която се нуждаете ще бъде намерена.

Алфар-Анвар могат да помолят за помощ и тези, на които предстои сериозна сделка, свързана с много пари.

Ангелът ще пази онези, които искат да забогатеят, от грешки, измами и заблуди.

Все пак, разчитайте на ангела, но не правете и сами грешки! Той ще помогне най-вече на тези, които не стоят със скръстени ръце, а се опитват по достоен начин да увеличат своето материално благополучие. 

591

Similar Posts