Лайфстайл

Шакира с парцал в ръце на Свети Валентин се обърна към бившия си съпруг

Шакира с парцал в ръце се обърна към бившия си

Шакира / Снимка: Associated Press

Изпълнителката не крие от феновете какви емоции бушуват в нея.

 

Колумбийската поп звезда  Шакира първоначално поздрави феновете за Свети Валентин.

Изпълнителката не крие от феновете, че все още изпитва болка след раздялата с бившия си съпруг и баща на двамата й сина, футболиста Жерар Пике .

 

На страницата в Instagram изпълнителката публикува оригиналното видео, в което се появява облечена в черен гащеризон, на високи токчета и в същото време мие пода с моп. Шакира придружи това видео с песента на певицата SZA Kill Bill.

По-специално, тя избра фрагмент от текста: „Ще убия бившия си, въпреки че това не е най-добрата идея, а след това приятелката му – как стигнах до това? Може би ще убия бившия си, въпреки че все още го обичам, но е по-добре да отида в затвора, отколкото да съм сама.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Shakira (@shakira)

 

И въпреки че в края на видеото звездата се усмихва, феновете разбраха всичко, което искаше да каже. „Шак, спри да си хабиш енергията вече за него“, „Той не изобщо не те заслужава.“, коментираха те.

 

 

Шакира с парцал в ръце се обърна към бившия си

Шакира и Жерар Пике / Снимка: instagram.com/shakira

Припомняме също, че наскоро стана известно, че не само Жерар Пике изнервя Шакира. В мрежата се появи видео, в което бившата тъща на певицата се държи като тиранин. Хваща я за лицето и й нарежда да мълчи .

 

Инцидентът е от 2016 г.

 

Изглежда отношенията между певицата Шакира и вече бившата й свекърва Монсерат Бернабеу винаги са били много напрегнати.

 

Мрежата беше потресена от архивно видео, в което майката на Жерар Пике доста емоционално разговаря със снаха си. Видеото, извлечено от архивите на El Mundo, показва как Шакира и бившият й съпруг се срещат с г-жа Бернабеу по време на светско събитие.

 

Първо, майката на Пике се усмихва мило на певицата, а след това внезапно я хваща за лицето и прави жестове да мълчи за нещо. По-нататък обаче разговорът между снахата и свекървата продължава в обичайния тон и дори се появяват усмивки по лицата на Шакира и Монсерат.

 

 

„Това се случи на 26 януари 2016 г., но сега видеото е възстановено в мрежата, за да демонстрира лошите отношения, които винаги са съществували между артиста и бившата й свекърва“, пишат испански журналисти.

 

Феновете на Шакира са възмутени от това поведение на майката на Пике. В мрежата стотици фенове застанаха в защита на певицата и осъдиха поведението както на Бернабеу, така и на самия Пике, който мълчаливо наблюдаваше случващото се.

 

„Боже мой! Каква майка, какъв син!“

„Как Шакира търпи това семейство?“

„Никой няма право да прави това! Дори да е шега.“

„Горката Шакира!“

Припомняме, че след раздялата на Шакира и Пике, майката на футболиста подкрепи неверния си син и с радост се запозна с новата снаха.

1440

Similar Posts