Астрология

До какво ще доведе пълнолунието на 24 юли

пълнолунието на 24 юли 2021

Пълнолунието на 24 юли ще бъде неблагоприятен ден. Ето защо е важно да знаете кои неща ще донесат късмет и кои точно обратно –  ще я изплашат късмета. Астролозите вече дадоха своите препоръки относно това как да прекараме тази събота.

Луната ще бъде в знака Водолей, така че повечето забрани ще засегнат областите на комуникация, пътуване и работа. На този ден е добре да използвате талисмани за късмет и  силни амулети срещу всички проблеми .

Какво е препоръчително да правим  на 24 юли

Почивка

Релаксацията и обикновеният престой в спокойна обстановка ще ви дадат възможност да избегнете неприятности и неприятности. В такива дни е по-добре да сте вкъщи и да правите това, което обичате.

Прочистване на информация

Днес е много полезно да проверите компютъра си за вируси, да премахнете нежеланата поща, да изтриете ненужни файлове и контакти. Подредете работния плот, премахнете ненужните програми.

Приемете хората такива, каквито са

Възможно е и дори е необходимо да приемаме хората такива, каквито са. Ако се опитате да поправите някого, този човек може да отвърне със злоба срещу вас. Правете комплименти и не критикувайте тези, които обичате.

Какво да не правим на това Пълнолуние

Безразсъдни неща

Не действайте прибързано. Днес рискът е изключително опасен. Това се отнася за всяка област от живота – не само за работата и финансите. Грубите думи могат да доведат до продължителни конфликти, кавги, проблеми и недоверие.

Да не се преуморяваме

Ако днес изразходвате много сили и енергия, няма да имате време да се възстановите до утре. В резултат на това утре ще се почувствате още по-слаби.

Да не пътуваме

Днес е по-добре да сте си у дома. Ако трябва да пътувате за бизнес в рамките на града, това може да не е проблем, но дългите пътувания ги забравете.

В опасни дни като днешния е много важно да се работи за енергийна защита. Пазете се и от токсични хора и манипулатори.

393

Similar Posts