Във форма Здраве

ЕНЕРГИЙНА ГИМНАСТИКА за запазване на МЛАДОСТТА и КРАСОТАТА

Енергийна гимнастика за младост и красота

В съвременната епоха на повишени разходи за енергия, възстановяването на енергийния баланс е важно за всеки човек. Прост набор от упражнения е насочен към укрепване на биополето и повишаване на устойчивостта към отрицателни външни влияния.

 

Енергийната гимнастика ще ви помогне да стабилизирате емоционалния фон и да възстановите циркулацията на свободните енергийни потоци. Учените са доказали, че кратките, но ежедневни упражнения помагат за подмладяване на тялото и поддържане на тонуса му.

 

Гимнастиката почиства и обновява енергийните канали, в резултат на което енергията, циркулираща в пространството, свободно прониква в човека. Обновяването и допълнителен източник на сила позволява на тялото целенасочено да действа върху подмладяването.

Комплексът е подходящ за всеки човек, независимо от неговата възраст и здравословно състояние. Редовните упражнения възстановяват защитното биополе, повишават устойчивостта на организма към стрес, а също така подобряват настроението.

 

Комплекс от упражнения за младост и красота

 

 

Упражнение 1. Изправете се до пълен ръст и се протегнете, след това заемете легнало положение и бавно вдишайте през носа и издишайте през устата. Представете си как енергията на Земята влиза във вас с лек сребрист поток. Крайниците ви започват да изтръпват от прииждащата енергия и умът ви се изпълва с радост и забавление.

 

Упражнение 2. Изправете се и си представете вашата защитна верига под формата на пашкул, който надеждно ви предпазва от негативно влияние отвън. Разперете ръце и се облегнете на въображаеми стени. Вдигнете глава, затворете очи и оставете потока от енергия, излъчвана от Космоса, да премине през вас. Силата му е толкова голяма, че ви прави безтегловни и сякаш се носите над пода.

 

Упражнение 3. Заемете поза на плода и си представете как в тялото ви се срещат земните и космическите потоци. Те се сливат и преплитат в мистериозен модел, озарявайки вътрешния ви свят с ярка, пречистваща светлина. Фонтан от енергийни пръски тече около вас, подмладявайки тялото ви. Те докосват лицето, кожата ви и се абсорбират, действайки върху биополето и затваряйки празнини във вашата защитна верига.

 

Използвайте просто утвърждение, за да затворите енергийните потоци. Мислено кажете: „Тялото ми е изпълнено с енергия, аз съм енергия. Тялото ми е изтъкано от енергийни импулси. Те изпълват съществото ми и ми позволяват да съм по-силен и по-млад.”

 

Упражнение 4. Изправете се и се отпуснете, наклонете главата си последователно към лявото рамо, към центъра, към дясното рамо. Използвайте само врата си. Изправете гърба си и редувайте напрегнато и отпуснато състояние. Застанете на пръсти и вдигнете ръцете си. След това се отпуснете отново. Енергията ще започне да циркулира в горната част на тялото, обновявайки мислите и чувствата.

 

Упражнение 5. Легнете на твърда повърхност, натиснете таза и го фиксирайте в това положение. Правете завои с горната част на тялото, като си помагате с ръце. Представете си, че сте движени от кристално чистата енергия на Земята. Преминава през краката и се движи нагоре по гръбначния стълб, напускайки главата и отнасяйки със себе си всички съмнения и тревоги.

 

Упражнение 6. Натиснете лопатките и завъртете таза и краката си от едната към другата страна. Енергията на Космоса се връща при вас през темето ви и поема по същия път като енергията на Земята, само че в обратна посока. Премахва заболяванията, запълвайки празнините в енергийното поле.

 

Упражнение 7. Накрая коленичете и си представете потоците от енергия, които циркулират около вас. Представете си, че това е чиста, хладна вода, извираща от планините. Измийте лицето си с него и почувствайте как кожата ви изтръпва от студа. Разклатете дланите си, за да се освободите от натрупаната умора. Кожата ви се изглажда и започва да сияе. Направете упражнението три пъти и издишайте бавно.

 

 

Енергийните упражнения могат да се изпълняват по всяко време. Започнете с едно упражнение и постепенно увеличавайте продължителността. Ангажирайте цялото си тяло и насочете всички движения, за да усетите енергийните потоци и тяхното положително въздействие върху вашето емоционално и физическо благополучие.

С течение на времето ще почувствате невероятен прилив на сила и положителни емоции.

89

Similar Posts