Лайфстайл

„House of Gucci“: Трейлърът за най-популярния филм на годината вече е тук

House of Gucci най-популярния филм на годината

„House of Gucci“ се очаква с нетърпение както от любителите на киното, така и от тези на модата. Сега излезе и неговият трейлър. Нека ви разкажем всичко, което трябва да знаете за филма с Лейди Гага и Адам Драйвър „House of Gucci“.

Носеха се много слухове и предположения за „House of Gucci“ още преди началото на снимките на филма. Звездният холивудски филм за грандиозната история за лейди Гучи ще излезе по кината в края на есента на 2021 година.

И сега най-накрая можем да видим трейлъра!

„Къща на Гучи“: е една невероятна история зад която стои разказ за живота на Патриция Реджани. На 28 октомври 1972 г. тя се омъжва за Маурицио Гучи, наследник на Гучи. Те имат две деца и са неизменна част от италианските таблоиди.

Лейди Гучи е известна с луксозния си начин на живот, прекарвайки много време на яхтата си или в мезонета си в Ню Йорк. Има слухове, че е харчила по 10 000 долара на месец само за орхидеи. Когато е изоставена от съпруга си заради по-млада жена, Патриция Гучи е готова за отмъщение.

След като убиец по поръчка застрелва 46-годишния Маурицио във фоайето на кабинета му в Милано на 27 март 1995 г., последва дългосрочно разследване, при което Патриция е един от основните заподозрени. В крайна сметка „черната вдовица“ – както я наричат ​​от пресата – е осъдена на 29 години затвор. Тя е освободена след 17 години.

А ето сега можем да видим така дългоочаваният трейлър на филма. Трейлърът на „House of Gucci“  идва с помпозни кадри и пиперливи диалози. Ще видите, че на пръв поглед, звездите са блестящи в ролите си. Едва ли ще обаче ще ги разпознаете в тоалетите от 80-те и с легендарните прически за периода.

Основата за филма на Ридли Скот със сценарий на Роберто Бентивення е книгата „Къщата на Гучи: сензационна история за убийство, лудост, блясък и алчност. Със сигурност всички нямаме търпение да видим и филма на големите екрани. С такъв обещаващ трейлър филмът няма да ни разочарова.

Водещите роли в „Къща на Гучи“ играят Лейди Гага и Адам Драйвър: Лейди Гага играе Патриция Реджани, Адам Драйвър може да видите в ролята на нещастния Маурицио. Ал Пачино, Джеръми Айрънс, Салма Хайек, Джак Хюстън и неузнаваемият Джаред Лето също са част от актьорския състав. Лето и Гучи имат силна връзка и в реалния живот: той участва в редица рекламни кампании за луксозния лейбъл от 2016 г. насам.

Определено ще следим развитието и ще очакваме с нетърпение златната есен, която ще ни донесе така чаканата премиера на филма.

81

Similar Posts