Красота Стайлинг Стил

Използвайте червилото и спиралата разумно: 6 тайни правила за красота на французойките

Правила за красота на французойките

Никой не владее изкуството на простата красота така добре, както французойките. Те имат най-красивия грим, който изглежда възможно най-естествено.

Кожата на жените във Франция е гладка, блестяща и сияйна, веждите изглеждат естествени, а бузите излъчват красив и здрав блясък. Ето 6 правила за грим, които трябва да възприемете, за да изглеждате като французойка.

Грижа за кожата

Това е основното правило на французойките по целия свят. За да получите красива, гладка и сияйна кожа, трябва да я подготвите правилно.

Грижата за кожата е от първостепенно значение. Трябва да я масажирате и лекувате, а също така е важно да използвате овлажнители и основи за грим.

Червено червило

Напоследък предпочитанията за грим се промениха донякъде и много от тях започнаха да използват балсами за устни.

Всички обаче знаем много добре, че наситеното червено червило, от което просто е невъзможно да откъснеш очи, е неизменна част от емблематичния френски грим.

Рационално използване на грима

Външният вид на французойката обикновено е сияен и безупречен. Тайната на красотата обаче се крие в незабележимия грим.

Важно е тенът да е светъл и свеж, а очите да отразяват това. Ето защо е важно да нанесете спирала, така че миглите да изглеждат възможно най-естествени.

Лека основа

Ако използвате плътен и тежък фон дьо тен, кожата ще изглежда доста матова и напълно неестествена. Французойките предпочитат леки основи.

Добра идея е да започнете с качествен овлажнител за лице и след това да продължите с озаряващ лек серум, за да добавите блясък.

Използвайте червило за почти всичко

Гримът не трябва да отнема твърде много време и усилия. Можете да използвате червило за почти всичко, включително устни, бузи като руж и дори очи като сенки за очи.

Резултатът е перфектен грим, който може да бъде създаден много бързо. Ако имате нужда от универсално червило, тогава трябва да изберете нюд или руж-розов цвят, който е много подходящ за създаване на семпла и монохромна визия.

Заложете на течни формули

За да постигнете красиво излъчване на кожата, не трябва да избирате матиращи продукти, като пудри. Всички използвани продукти трябва да са течни. Овлажняват кожата и й придават сияен вид. Освен това помага да се осигури идеално гладка и равна основа.

Те могат лесно да се нанасят с пръсти или четка за смесване за бързо, перфектно покритие.

164

Similar Posts